Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pergoly

IGLU celoročně: Zajímavá alternativa klasické pergoly

21. 3. 2024

Ve světě venkovního designu a architektury se neustále hledají nové a inovativní způsoby, jak vytvořit prostor, který je nejen funkční, ale také esteticky příjemný a pohodlný pro uživatele. Jedním z nejnovějších a nejzajímavějších konceptů v tomto směru je IGLU - moderní alternativa klasické pergoly, která kombinuje designovou eleganci s praktičností a odolností.



IGLU není jen obyčejnou pergolou; je to inovativní koncepce, která nabízí širokou škálu využití od soukromých zahrad po komerční prostory. Co dělá IGLU tak výjimečným a žádaným produktem? Zákazníky potěší zejména jednoduchou montáží a snadnou údržbou. Na rozdíl od klasických pergol není potřeba nic složitě sestavovat a trávit dlouhé hodiny montážními pracemi. Díky svému inovativnímu designu lze IGLU snadno sestavit a umístit do libovolného venkovního prostoru.

Posuvné dveře s možností instalace zámku zajišťují snadný přístup a zároveň zabezpečení prostoru. Světelné prvky a možnost připojení k elektrickému topení umožňují využívat IGLU i v nočních hodinách a za chladnějších dnů.



Díky IGLU můžete jednoduše prodloužit provoz venkovního sezení



Je vyrobeno z odolného UV polykarbonátu tloušťky 2mm, doplněného hliníkovým rámem. Díky své odolnosti vám umožní využívat venkovních prostorů i za nepříznivého počasí, což potěší zejména vlastníky komerčních prostor. S tímto originálním venkovním posezením jednoduše prodloužíte sezony hotelů, ski areálů restaurací, barů a kaváren. IGLU ocení i příznivci glampingu a netradičních forem ubytování.

Své využití si najde i v soukromých prostorech. Poskytne komfort při domácí relaxaci, ať už při grilování, venkovních oslavách a svatbách nebo poslouží jako relaxační venkovní zóna pro jógu, posilování nebo odpočinek v domácí sauně nebo vířivce.

Vybrané modely jsou skladem a s dodací lhůtou 7-10 dní. IGLU sestavíte rychle a jednoduše svépomocí, případné dodání i s montáží lze vyřešit po domluvě.


Technické parametry

Konstrukce využívá letecký hliník 6063, což zaručuje vyšší kvalitu a odolnost v porovnání s běžnými pergolami na trhu. Díky průhledným polykarbonátovým panelům s tloušťkou 2 mm je stavba odolná vůči různým povětrnostním vlivům, včetně silného sněhu, deště a UV záření, a poskytuje úchvatný 360stupňový výhled.

Panely jsou vyrobeny z průhledného polykarbonátu o tloušťce 2 mm, což zaručuje odolnost vůči silnému sněhu, větru, dešti a UV záření. Dále je vybaveno posuvnými dveřmi, které je možné uzamknout pomocí zámku, a to díky nerezovému a hliníkovému kování a ložiskům.

Součástí je také okno pro větrání a dva věšáky na oblečení. Větrání je prováděno stropním průduchem.

Díky 360stupňovému výhledu získáte skvělý panoramatický výhled na okolní prostředí. Uvnitř IGLU disponuje zabudovaným vnitřním osvětlením, je možné jej připojit k elektrickému systému.

Produkt je ideální jak pro komerční, tak pro soukromé využití a je k dispozici v různých velikostech. Díky své snadné přenositelnosti lze snadno přenášet a je možné ho rozebrat a znovu sestavit. Díky speciálnímu stropnímu průduchu je vhodný pro celoroční provoz.

IGLU je vhodné jak pro soukromé, tak komerční účely
Pomocí IGLU lehce a svépomocí vytvoříte domácí relaxační zónu


Obsah balení

Balení zahrnuje hliníkovou konstrukci spolu s potřebným spojovacím materiálem, polykarbonátové desky, posuvné dveře, osvětlovací systém PHILIPS Vintage 4W, hliníkové držáky pro upevnění k podlaze, 2x věšák na oblečení a 8 šroubů s otvory pro připojení externích zařízení nebo dekorací.

IGLU je vyrobeno z hliníku a polykarbonátových desek
Konstrukce IGLU je vyrobena z hliníku a polykarbonátových desek

Rozměr balení:

M, 2280x1250x170mm, 130 kg, Rám 2050x560x250m, 35 kg
L, 2280x1250x170mm, 140 kg, Rám 2050x560x250mm, 40 kg
XL, 2300x1350x170mm, 160 kg, Rám 2300x560x250mm, 70 kg



Chci u vás poptat



Vaše osobní údaje (firma, jméno, email, telefon, adresa stavby, projekt) zpracováváme a držíme pouze za účelem vytvoření nabídky na materiál – což je Váš i náš oprávněný zájem.
Další informace se dozvíte v našich Zásadách zpracování údajů.






Rubriky článků