Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Roto - Nejlepší známka za kvalitu produktu

5. 8. 2017

Roto má důvod k radosti: Jsme vítězem testu TÜV

Plastové RotoQ a Roto Designo R8 vás přesvědčí při srovnání s konkurencí.


Nejlepší známka za kvalitu produktu, jednoduchost montáže a komfort pro uživatele

Nové plastové střešní okno RotoQ, odpovídá nejen vysokým požadavkům našich zákazníků, ale i těm ve zkušebně TÜV v Porýní. Svědčí o tom zkušební protokol, který Roto právě TÜV zadalo. Výsledky testu jsou více než obdivuhodné: kvalita produktů byla ohodnocena známkou 1,7, snadnost montáže známkou 1,4 a uživatelský komfort získal známku 1,5. Navíc máme další důvod k radosti: výklopné/kyvné střešní okno Designo R8 bylo zkušebnou TÜV vyznamenáno rovněž nejlepšími známkami. Roto se tak stává vítězem ve všech kategoriích v poměru cena-výkon.

Příběh, který stojí za RotoQ: Střešní okno pro profesionály

Všechno, co děláme, se řídí podle potřeb našich zákazníků. Z toho důvodu jsme k vývoji střešního okna RotoQ přizvali naše partnery a také jsme zohlednili zvyklosti našich zákazníků. Prvotřídní kvalita, jednoduchá montáž a uživatelská přívětivost  - tato kritéria jsme chtěli mít potvrzené od nezávislého poskytovatele služeb. Proto jsme dobrovolně a na vlastní popud nechali velmi pečlivě otestovat nové plastové RotoQ a další dvě srovnatelná okna konkurence ve výše daných parametrech. 

To, že jsme přizvali své zákazníky k vývoji, se vyplatilo

Tento přístup mluví sám za sebe a vyplatil se, protože RotoQ prošlo testem TÜV s velmi dobrým hodnocením a mohlo tak znovu prokázat své silné stránky. Ve dvou ze tří kategorií jsme dokonce jasně před konkurencí. Jen v kategorii „komfort pro uživatele“ dosáhl jeden ze srovnávaných produktů stejné hodnoty.

Prvotřídní kvalita ve všech třídách, které se dělí podle poměru ceny a výkonu

Již v roce 2013 jsme požádali zkušebnu TÜV o otestování plastového střešního okna Designo R8, test měl být proveden za stejných podmínek. Naše produkty jsou i zde ve všech třech kategoriích výrazně vpředu. Designo R8 sbíralo plusové body v testu TÜV především díky prvotřídním použitým materiálům, designu, který osloví každého, krátké době montáže, stejně jako ergonomii nebo mycí poloze.

Souhrnnou zprávu k testu výklopného/kyvného střešního okna Roto Designo R8 v plastovém provedení si můžete stáhnout zde: PDF (985 KB).

Souhrnnou zprávu k testu kyvného střešního okna Roto Q-4 v plastovém provedení si můžete stáhnout zde: PDF (913 KB)

Nic k vylepšení: známka 1,0 za jednoduchou montáž, která šetří čas

Kyvné střešní okno RotoQ je opravdovou výhrou pro každého profesionála. V testu bylo třeba jen velmi málo času k jeho namontování. Stupeň předmontáže, kroky samotné montáže a celkového zacházení získaly oknu v testu snovou hodnotu 1,0. Krátká doba montáže a mnohé možnosti nastavení usnadňují práci. Vyvinutá námaha při montáži je jasně nižší než u srovnávaných oken. Celkem je hodnotitelé ocenili na 1,4. 

Zaujalo vás RotoQ? Potom si ho sami vyzkoušejte. Přijďte k nám, nebo navštivte některého z našich obchodních partnerů a přesvědčte se sami přímo na místě o prvotřídní kvalitě našich produktů. 

Více informací ZDE

Střešní okna ROT z našeho Katalogu střešních oken naleznete pod těmito odkazy:





Rubriky článků