Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Získejte vstupenky na Stavební veletrh Brno 2016 a navštivte expozici střech

11. 4. 2016

Chcete se podívat na Stavební veletrh do Brna, ale nechce se Vám utrácet za vstupenky?
Neutrácejte a získejte je zdarma od nás!

Využijte některou z možností, které najdete níže nebo rovnou všechny a za každé dvě odpovědi získejte vstupenku na Stavební veletrh v Brně, který se koná ve dnech 20.-23.4.2016.
Nově nyní se zástupci střech, kteří se vrací zpět v novém kabátě.
Expozice výroců střešních krytin, zateplení a doplňků naleznete na 289m2 plochy v  pavilonu P, ostrovní expozice, číslo stánku 062 pod hlavičkou odborného portálu Krytiny-strechy.cz
Vizualizace expozice střech na Stavebních veletrzích Brno 2016, zdroj: BVV a Krytiny-strechy.czVizualizace expozice střech na Stavebních veletrzích Brno 2016, zdroj: BVV a Krytiny-strechy.cz

Koho na veletrzích najdete a co si pro Vás nachystali

Své plechové střešní krytiny představí firma Satjam se soutěží „Získejte střechu zdarma“ S velmi netradiční expozicí přijede do Brna společnost Rockwool, která názorně ukáže, jak jsou izolace společnosti Rockwool voděodolné a nehořlavé. Ve dvou samostatných vitrínách uvidíte přímou ukázku vody a ohně, jak působí na izolace na výstavních plochách stavebních veletrhů. Netradiční povrch hliníku přiveze na Moravu společnost Keramet. Pokud návštěvníky zajímá, jak správně položit šindel, který je určen na střechy již od 9,5°, pak právě pro ně je určená expozice společnosti IKO. S plastovými krytinami přijedou zástupci společností Eureko-Regra Plast a Pama, která navíc představí své nadkrokevní izolace a s břidlicí nebude chybět společnost Topstein a další zástupci střešních krytin.


Jak vyhrát vstupenky?

Vyberte si jednu ze čtyř možností nebo rovnou všechny, a za každé dvě odpovědi získejte vstupenku na Stavební veletrh Brno, konaný ve dnech 20.-23.4.2016.

1) Napište nám 2 až 3 věty jako referenci na odborný portál Krytiny-strechy.cz


2) Napište 2 až 3 věty jako referenci na "Aktuality", které Vám pravidelně rozesíláme


3) Napište nám, co konkrétního by jste si chtěli přečíst v dalším vydání "Aktualit"


4) Doporučte a zaregistrujte nového střechaře pro odběr našich "Aktualit". Pokud nám Váš tip potvrdí registraci, získáváte vstupenku Vy i Váš kontakt.

Stačí odpovědět na rozesílku, kterou jste právě dostali





Rubriky článků