Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Školení a odborné semináře

Přehled kurzů a školení 2024 - Ploché střechy

5. 2. 2024

Přinášíme vám ucelený přehled odborných školení, kurzů nebo konferencí s tematikou plochých střech, které se v tomto roce odehrají a na které je možné se přihlásit.

Praktická školení Icopal Vedag

Společnost BMI, divize plochých střech a hydroizolací, každoročně během zimního období pořádá praktická školení pro izolatéry a pokrývače, zaměřené na pokládku asfaltových pásů či PVC fólií. V rámci dne se naučíte, jak správně pokládat asfaltový pás či hydroizolační mPVC fólii v ploše, ve spojích i v detailech.

Kromě každoročního školení nabízí BMI během celého roku individuální praktická školení na míru požadavkům realizačních firem.

Další informace k registraci, datu konání a cenám kurzů naleznete na webu BMI zde.


Odborné školení FATRAFOL

Školení k systému hydroizolačních fólií FATRAFOL jsou určena zejména pro řemeslníky z oboru izolatérství, pokrývačství, tesařství a zednictví nebo stavební firmy s živností Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Účelem je seznámení s teoretickými zásadami provádění střešních izolací vyplývajících z norem a více než padesátileté zkušenosti výrobce hydroizolačních fólií – české společnosti Fatra, a.s., Napajedla. Součástí školení je i praktická výuka zaměřená na pokládání a svařování fólie v ploše i detailech (rohy, kouty a prostupy).

Další informace k registraci, datu konání a cenám kurzů naleznete na webu Fatrafol zde.


Baumit Akademie

V letošním roce nabízí Baumit individuální školení na míru pro obchodní zástupce a další odborné semináře v rámci vzdělávácího systému Baumit Akademie

Navrhování nejen fasád pro udržitelnou budoucnost: Seminář pro projektanty, architekty, TDS a odbornou veřejnost. Seminář je zapsán do celoživotního vzdělávání členů ČKAIT - 1 bod.

Další informace k registraci, datu konání a cenám kurzů naleznete na webu Baumit zde.


Školení DEK

Chcete posunout své podnikání nebo řemeslo na vyšší úroveň? Navštivte odborná školení ve Stavebninách DEK. V roce 2024 se budou konat školení z oblasti střech na téma:

DEKMETAL – plechová střešní krytina: Maloformátová a velkoformátová plechová střešní krytina DEKMETAL včetně příslušenství, postup montáže, nejčastější chyby, prohlídka výrobního závodu DEKMETAL.

SATJAM – plechová střešní krytina: Maloformátová a velkoformátová plechová střešní krytina SATJAM včetně příslušenství. Novinky v sortimentu, nejčastější chyby při montáži.

Vegetační střechy GREENDEK: Školení je zaměřeno na základní seznámení s vegetačními střechami GREENDEK. Představení sortimentu a ucelených skladeb GREENDEK. Zásady pro provádění vegetačních střech, jejich přejímku a údržbu. Ukázka výhod vegetačních střech v systému GREENDEK. Účastníci získají osvědčení o proškolení.

Asfaltové pásy – praktické školení pro začátečníky: Školení je zaměřeno na základní seznámení s asfaltovými pásy a jejich použitím ve stavebních konstrukcích. Součástí školení jsou také ukázky postupů pro jejich správnou aplikaci. Účastníci získají základní přehled o asfaltových pásech DEK a jejich správném použití.

Asfaltové pásy – praktické školení pro pokročilé: Praktické školení zaměřené na aplikaci asfaltových pásů v ploše i detailech, představení novinek ze skupiny asfaltových pásů DEK a doplňkového sortimentu. Školení je určeno pro izolatéry, kteří se již zúčastnili školení Asfaltové pásy – začátečník. Školení doporučujeme navštívit v pracovním oděvu.

Kompletní přehled letošních školení naleznete na webu DEKu zde.


Doprovodná školení Střechy Praha 2024

Letošní ročník veletrhu Střechy Praha přinese bohatý program, jehož součástí budou zajímavá školení a přednášky nejen z oboru střech, ale i fotovoltaiky, energetiky, dřevostaveb a izolací.

Kompletní výpis programu naleznete zde.


Rubriky článků