Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

GWS Construction: Úspěch na Veletrhu STŘECHY SOLAR ŘEMESLO a ocenění v Soutěži o Zlatou Tašku

13. 3. 2024

Na nedávném Veletrhu STŘECHY SOLAR ŘEMESLO, jedné z největší odborné události v oboru střech v České republice, se prezentovala i společnost GWS. Tato akce, která oslavovala 25, výročí své existence, přinesla pod jednou střechou přední výrobce a dodavatele střešních materiálů, dřevostaveb a technologií pro úsporné bydlení.
Mezi těmito významnými expozicemi vynikla i GWS Construction, obchodní divize společnosti GWS, která se zaměřuje na prodej stavebního, izolačního materiálu. Na veletrhu zaujala svým výrazným zastoupením evropského výrobce tepelné minerální izolace PAROC. Produkty, které představují špičkovou tepelnou izolaci z kamenné vaty, která splňuje nejvyšší standardy kvality a různé potřeby stavebního průmyslu.

Výrazné ocenění přišlo v rámci soutěže o Zlatou Tašku, kde byl přihlášený produkt PAROC PREMO 90 vyznamenán Čestným uznáním. Toto ocenění je důkazem inovativního přínosu společnosti GWS Construction v oblasti stavebního materiálu a potvrzuje vynikající kvalitu tepelných izolací od evropského výrobce PAROC.

GWS Construction si zakládá na certifikaci BES a, což platí i pro všechny evropské výrobní závody společnosti Paroc a certifikaci ISO 14001, která podtrhuje ekologický a kvalitativní přístup k výrobě a distribuci stavebního materiálu.

Účast na Veletrhu STŘECHY SOLAR ŘEMESLO a úspěch v soutěži o Zlatou Tašku posiluje pozici společnosti GWS Construction jako významného hráče v oblasti stavebního průmyslu, který přináší inovace, kvalitu a udržitelnost.

Rubriky článků