Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Fakro - Prémiový podzim pro pokrývače 2015

2. 9. 2015

Prémie 500,- Kč za každé namontované střešní okno a laserový měřič TLM165 značky Stanley

Speciální nabídku prémie až 500 Kč za zakoupené střešní okno FAKRO může využít každá realizační firma, která v období od 15.08. do 15.12.2015 koupí Výrobek FAKRO zahrnutý do Akce u kteréhokoliv distributora či prodejce firmy FAKRO CZECH s.r.o uvedeného v databázi firem na www.fakro.cz.

Akce pro pokrývače Fakro

Laserový měřic StanleyZískat lze také jednu ze 3 hlavních cen - laserový měřič TLM165 značky Stanley.

Hlavní cenu získají 3 účastníci, kteří během akce nakoupí nejvíce střešních oken zahrnutých do akce. Sejde-li se více účastníků se stejným největším počtem střešních oken, cenu získá ten, kdo nakoupil a namontoval dražší okna - příklad: hlavní cenu obdrží ten zákazník, který zakoupil 10 oken FTT U6 a ne ten, který zakoupil 10 oken FTP-V U3.

Této speciální akce se mohou zúčastnit pouze realizační firmy. Realizační firmou rozumíme fyzickou nebo právnickou osobu, která v rámci své podnikatelské činnosti provádí montáž výrobků FAKRO.

Za firmu nejsou považováni jednotliví zaměstnanci provádějící montáž výrobků FAKRO, ale samotná firma reprezentovaná kontaktní osobou.

Princip prémií

  • 100 Kč za těsnící lemování EHV-AT Thermo
  • 200 Kč za střešní okno se zasklením U3
  • 300 Kč za střešní okno se zasklením U5
  • 500 Kč za super energeticky úsporné střešní okno FTT U6, FTT U8
  • Hlavní cena - laserový měřič Stanley TLM165

Laserový měřič TLM165 značky Stanley vypočítává hmotnost, vzdálenost a plochu pomocí pouze jednoho tlačítka. Je ideální pro základní výpočty.

Vlastnosti:

  • dosah 50 m
  • podsvětlený 2řádkový
  • displej
  • paměť 5 ostatních měření
  • kalkulačka s funkcí +-
  • pouzdro

AKCE TRVÁ OD 15.08. DO 15.12.2015

Jak získat prémii?

Vyplněný přihlašovací formulář a kopii dokladu o koupi střešních oken FAKRO (faktura mezi realizační firmou a prodejcem výrobků FAKRO s uvedením typu a množství, která byla vystavena nejpozději dne 15.12.2015) je nutno zaslat nejpozději do 15.01.2016.

Podmínkou je uvedení čísla firemního bankovního účtu, na který bude zaslána částka odpovídající množství zakoupených oken. Částka bude zaslána bankovním převodem v termínu do 30 dnů od data schválení řádně vyplněného Přihlašovacího formuláře a dokladu o koupi. Speciální nabídka se nevztahuje na ostatní výrobky FAKRO.

U slev vyplácených plátcům DPH je příjemce slevy povinen postupovat v souladu s ustanovením § 42 zákona 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty a v souladu s ustanoveními zákona 586/92 Sb. o daních z příjmů.

Přihlašovací formulář lze vyplnit přímo na www.fakro.cz níže na stránce nebo vyplněný formulář zaslat spolu s kopií dokladu o koupi střešních oken FAKRO na adresu:
FAKRO CZECH s.r.o.
Ostravská 555/24; 737 01 Český Těšín
nebo na emailovou adresu: akce@fakro.cz

Střešní okna z našeho Katalogu střešních oken naleznete pod těmito odkazy:

Fakro plastová výklopně kyvná
Fakro plastová kyvná
Fakro dřevěná výklopně kyvná
Fakro dřevěná kyvná
Fakro okna do ploché střechy

 



Rubriky článků