Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

SATJAM Zákaznické informace jaro

31. 3. 2021

Přinášíme Vám přehled novinek aktuálních informací ze společnosti SATJAM.
Z důvodu zvyšování cen vstupní suroviny bylo nutné opět navýšit ceny produktů SATJAM. Hliníkový a ocelový okapový systém NIAGARA momentálně zůstává bez zdražení.

K navýšení cen dojde s platností od 1. 4. 2021, aktualizovaný ceník je dostupný online zde.

S ohledem na zvyšování cen došlo k upravení také akční nabídky. V nové akční nabídce nabízí SATJAM např. krytinu SATJAM Trend v povrchové úpravě Polyestersat 25 µm RAL 8017 a 3011 za 229 Kč/m2, viz obrázek níže.

SATJAM Akční nabídka
Platnost této akční nabídky je omezena do 30. 4. 2021.

Ruší se „dotace“ na nerezové SDT šrouby dodávané k hliníkovým krytinám - nová cena je stanovena na 5,90 Kč/ks.

K hliníkovým krytinám i nadále zůstává zákaznický benefit hliníkové žlaby ZDARMA: Při odběru 100 a více m2 hliníkové krytiny SATJAM společně s kompletním hliníkovým okapovým systémem AluRain SATJAM Niagara 150/100 od nás dostanete 4 ks 4 metrových žlabů zcela zdarma! Z účetních důvodů se žlaby musí fakturovat, ale ve stejné výši k nim dostanete 100 % slevu.

Ukončuje se prodej krytiny SATJAM Arad Premium. Jako alternativu k této krytině nabízí SATJAM tvarově stejnou krytinu SATJAM Arad Modul.

Trapézový profil SAT18 již nebude vyráběn v provedení FeZn a AlZn, v těchto materiálových variantách nabízí SATJAM plnohodnotnou náhradu v provedení SAT18 N.
 

Vyplňte formulář a dostanete slevu

 

Kontaktní formulář



Vaše osobní údaje (firma, jméno, email, telefon, adresa stavby, projekt) zpracováváme a držíme pouze za účelem vytvoření nabídky na materiál – což je Váš i náš oprávněný zájem.
Další informace se dozvíte v našich Zásadách zpracování údajů.




Rubriky článků