Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

SATJAM: Akční nabídka červen/ec 2020

3. 6. 2020

Dovolujeme si vám nabídnout zajímavé ceny na střešní krytiny z ocelového plechu a slitiny hliníku včetně mnoha dalších zvýhodnění. Střešní krytina SATJAM vždy výhodně!
Střešní krytina SATJAM Trend v produktovém materiálu ocelový plech s povrchovou úpravou polyester PE25 za cenu 188 Kč/mbez DPH.

Pro hliníkové krytiny Satjam Roof, Grande a Trend poskytuje SATJAM akční zvýhodnění v podobě slevy 1 000 Kč na každé balení kvalitních kotvících nerezových šroubů zakoupených v přiměřeném množství k této krytině.

SATJAM pro Vás připravil také akci na vybrané trapézové profily za cenu od 189 Kč/m2, a to při zachování všech standardních rabatů, akční ceny platí pro barvy červená RAL 3011 a hnědá RAL 8017 v povrchové úpravě POLYESTERSAT 25. Podrobnější informace naleznete na obrázku níže.

Slevy platí od 1.6. do 31. 7. 2020 nebo do vyprodání zásob. To neplatí pro již ukončenou akci SATMAT 35.

Dále se SATJAM rozhodl podpořit iniciativu „Oživíme Česko“. "Situace celého hospodářství nám není lhostejná a budeme rádi, když se k nám přidáte. Pojďte do toho s námi! Společnými silami to zvládneme a postavíme Česko zase na nohy," uvedli v tiskové zprávě




Aktuální cenová nabídka krytin SATJAM:




Poptejte u nás slevu na krytiny Satjam

Kontaktní formulář



Vaše osobní údaje (firma, jméno, email, telefon, adresa stavby, projekt) zpracováváme a držíme pouze za účelem vytvoření nabídky na materiál – což je Váš i náš oprávněný zájem.
Další informace se dozvíte v našich Zásadách zpracování údajů.




Rubriky článků