Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Fakro - novinka v sortimentu

3. 3. 2014

Fakro, okna do plochých střechOkno do ploché střechy

Okno do ploché střechy typu C a typu F prosvětlí interiér přirozeným světlem, přináší možnost větrání a spojuje v sobě vysokou funkčnost a velmi dobré termoizolační parametry. Standardně je okno vybaveno bezpečnostním zasklením odolným proti vloupání třídy P2A. V okně je možno použít také super energeticky úsporné zasklení U8 (Ug=0,3W/m2K). Okno s tímto zasklením vyniká velmi dobrým součinitelem prostupu tepla.

Pro celé okno DEC-C U8 je součinitel U=0,55W/m2K dle normy EN 1873*. Okno je dostupné v elektricky ovládané verzi, manuální nebo neotevíratelné verzi. V okně lze použít markýzu, která chrání před nahříváním a také vnitřní stínící doplňky.

Rám okna jsou vyroben z vícekomorových PVC profilů, které jsou uvnitř vyplněny termoizolačním materiálem (polystyrénem). Vnitřní povrch rámu je bílý. Okno je shora přikryto polykarbonátovou kupolí (čirou nebo matnou) odolnou proti poškození.

Fakro, okna do plochých střech, rámFakro, okna do plochých střechV široké nabídce oken do plochých střech jsou dostupná také okna bez kupole. Vysoká energetická úspora a možnost objednání atypických rozměrů jsou důležitými pozitivy tohoto systému. Okno může být vyrobeno v nestandardních rozměrech, na rozměr konkrétního otvoru nebo přizpůsobeno stávajícím světlíkům, které je nutno vyměnit.

Rozsah montáže okna do ploché střechy je 0-15°. Okno lze osadit na 15cm podstavci, který využijete např. při montáži okna do zelené střechy.

Střešní okna Fakro v našem katalogu naleznete ZDE



Rubriky článků