Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Střešní krytiny

Jak poznat dobrého výrobce střešní krytiny?

28. 9. 2022

Pokud se rozhodnete pro novou střechu, nebo rekonstrukci té stávající, čeká vás fáze výběru kvalitního výrobce. Na co se zaměřit?

Jak poznat dobrého výrobce střešní krytiny

Ne každá firma, která vyrábí střešní krytiny, poskytuje nejen záruky na krytinu, ale i servis, dopravu a slevy, nebo školí pokrývače, techniky atd. Jinými slovy – není výrobce jako výrobce. O tom, jak poznat dobrého výrobce střešní krytiny, je právě tento článek. Hledat můžete nejen na internetu, ale také po různých pobočkách stavebnin, veletrzích, časopisech, u pokrývačů, odborníků nebo u souseda s novou střechou. A jak poznat dobrého výrobce a na co si dát pozor?

 

Srozumitelná slevová politika

Dobrý výrobce má jasnou a srozumitelnou slevovou politiku. Projevuje se to např. tím, že při návštěvě jeho webových stránek hned uvidíte, co je v akci a co je u něj výhodné koupit, jaké má novinky a co doporučuje.

 

Možnost zpracování nezávazné nabídky na materiál

Dobrý výrobce chce vytvořit kvalitní nezávaznou nabídku zdarma, protože pokud je dobře zpracována, jde o dobrý podklad pro vás, ale taky vede k úspěšnému prodeji střešní krytiny. Což je samozřejmě dobře pro prodejce.

 Dobrý výrobce vám vytvoří nezávaznou nabídku zdarma
Dobrý výrobce vám vytvoří nezávaznou nabídku zdarma

Technické poradenství na telefonu

Technické poradenství na telefonu je v dnešní době už standardem a dobrý výrobce se bez něj neobejde. Díky němu můžete svůj dotaz nebo problém konzultovat rovnou s odborníkem.

 

Kvalitní nabídka dalšího sortimentu a doplňků ke krytině

Když kupujete střechu, tak nekupujete pouze krytinu, ale i další doplňky, jako jsou například difuzní folie, tepelná izolace, střešní výlezy, střešní okna a mnoho dalšího. Dobří výrobci si to uvědomují a ví, že čím širší sortiment nabízejí, tím více vydělají. A hlavně vy jako zákazník budete spokojeni s nabídkou a znovu se na výrobce obrátíte, pokud bude potřeba.

Komínové lávkyHáky proti sněhu 
Kvalitní výrobce má často v nabídce i další střešní příslušenství

Doporučení na proškolené realizační firmy

Dobrý výrobce je schopen vám doporučit proškolené realizační firmy. Vy se můžete velmi rychle dopátrat, jakou realizační firmu ve vašem okolí vám výrobce nejspíš doporučí, protože výrobci by správně měli pravidelně proškolovat realizační firmy, s kterými spolupracují. Důvod je velmi jednoduchý. Tento obor se jako každý jiný neustále mění a vyvíjí, na trh přicházejí novinky a nové trendy, a je tedy potřeba se neustále vzdělávat.

 

Návody na montáž, technické listy a zpracované detaily

Na webu každého dobrého výrobce najdete návody na montáž, technické listy a zpracované detaily ke střešním krytinám.

Jasně dané dodací podmínky na materiál

Kvalitní výrobce vám jasně řekne, kdy vám střešní krytinu dodá. Sdělí vám případnou cenu za dopravu, zda jsou palety se zálohou, nebo bez a vy budete přesně vědět vše důležité k dodání.

Vždy chtějte od výrobce vědět přesné podmínky dopravy
Vždy chtějte od výrobce vědět přesné podmínky dodání

Záruční listy a jasný postup při reklamaci

Záruční listy volně ke stažení jsou u těchto kvalitních a férových výrobců samozřejmostí. Stejně tak je vždy jasně uveden postup při reklamaci. Vždy chtějte vědět, jaká je záruka a co v záruce je a není obsaženo. Někteří výrobci jsou schopni a ochotni vám uhradit i další náklady spojené s výměnou střechy. Například část montáže. Ano, až tak věří svým službách a své kvalitě výrobci střešních krytin.

 

Kvalitního výrobce uvidíte na veletrzích a výstavách

Kvalitní výrobci se prezentují na veletrzích a výstavách. Proto si najděte čas a na nějaký takový veletrh nebo výstavu vyražte. Obchodní zástupce vám zde rád zodpoví vaše dotazy ohledně střešní krytiny.




Potřebujete konzultovat vaši střechu s odborníkem? Kontaktujte nás.




Štítky: Střešní krytina
Rubriky článků