Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Střešní krytiny


PRVNÍ CHODSKÁ s. r. o.

Sadová 636
344 01 Domažlice
www.chodska.cz

Střešní tašky značky BMI Bramac

19. 6. 2020

Střešní tašky značky BMI Bramac jsou symbolem kvality a moderního stylu. Pokud se chystáte na renovaci stávající střechy nebo vybudování nové, se značkou BMI Bramac střešní systémy nemůžete šlápnout vedle. Vybírat můžete z betonové střešní krytiny, klasických pálených tašek i plechové krytiny. Kterou variantu zvolit?

Výroba střešních krytin Bramac

Pro výrobu betonových tašek společnost BMI Bramac využívá čistě přírodní suroviny – písek, vodu, portlandský cement a ekologická disperzní barviva. Tyto kvalitní suroviny zajišťují vysokou životnost betonových střech Bramac. V rámci udržitelnosti a ekologických postupů se ve všech výrobních závodech využívá čistička odpadních vod pro jejich znovu použitelnost.

Také při výrobě keramických střešních tašek společnost BMI Bramac využívá nejkvalitnější suroviny přírodního původu a díky tomu se stávají 100% recyklovatelnými. Životní prostředí také šetří teplota vypalování, která se pohybuje mezi 980–1070°C. Jelikož je teplota vypalování celkem nízká, dochází k výrazné úspoře energie.

Povrchové úpravy a vzhled tašek

Betonové tašky značky BMI Bramac nabízí širokou škálu povrchových úprav. Vybírat můžete z přírodního povrchu, standardní dvojité povrchové úpravy, případně z povrchu s ochrannou vrstvou Protectoru nebo STAR, který představuje novou technologii výroby střešních tašek. Zvolit tedy můžete od hrubé struktury až po ideálně hladký povrch. 

V případě keramických pálených tašek lze vybírat z nepřeberného množství typů a barev, které dotvoří váš dům, ať už stavíte nový, nebo renovujete. Nezáleží na tom, jestli máte rádi tradiční styl nebo si přejete moderní vzhled domu. Střešní tašky Bramac vtisknou vaší střeše jedinečný styl a přírodní materiály propůjčují krytině útulný charakter.

Tašky BMI Bramac jsou dostupné v široké barevné škále.
Tašky BMI Bramac jsou dostupné v široké barevné škále.

Výhody střešních systémů Bramac

Jaké jsou výhody betonových střešních tašek značky BMI Bramac? Mezi hlavní výhody bychom zařadili extrémní pevnost a tím i odolnost vůči přírodním vlivům, jako je déšť, kroupy, sníh i slunce. I přes tyto klimatické podmínky si střecha ponechává svoji barevnost i funkčnost. Při odborném provedení pokládky střechy také snižuje náklady na materiál. Betonová střešní krytina vás dále chrání proti hluku a kvalita střechy je podložena nadstandardní zárukou. 

Dlouholetou záruku dostanete i při pořízení pálených střešních tašek značky BMI Bramac. Pálené střešní tašky zvolí ten, pro koho jsou důležité tradiční a léty prověřené střešní systémy. V případě značky Bramac sázíte nejen na tradici, ale i na moderní technologické postupy zajišťující kvalitu tašek. Další výhodou je krásný a přirozený vzhled střechy, který se hodí i na starší či historické budovy.

Pálené střešní tašky krásně doplní vzhled starších a historických budov. 
Pálené střešní tašky krásně doplní vzhled starších a historických budov.

Komplexní servis pro vaši střechu

Společnost BMI Bramac jde s dobou, a tak nabízí kompletní poradenský servis on-line. Můžete se zde dozvědět všechny potřebné informace, zeptat se na to, co vás zajímá a naplánovat si vše tak zvaně od stolu. Dále nabízejí kromě kvalitních střešních tašek i veškeré příslušenství pro vaši střechu, jako je odvětrávání, okapový systém, napojení na komín atd. To vše si lze pořídit ve střešním balíčku podle požadavků na vaši střechu.

Kromě tašek nabízí Bramac i kvalitní příslušenství
Kromě tašek nabízí Bramac i kvalitní příslušenství
 
 
www.chodska.cz


Štítky: Střešní krytina
Rubriky článků