Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Satjam komponenty

4. 9. 2013


Satjam

Michalská 1032/21
710 00 Ostrava
email: satjam@satjam.cz
web: www.satjam.cz.


Proč je lepší vybírat novou střechu od spolehlivých výrobců?

Nová střecha na rodinném domě i chalupě je vždy velkou investicí pro každého z nás. Investice se pohybuje v řádech desetitisíců. Od takového nákupu máme samozřejmě velká očekávání. Střecha musí být odolná proti poškození, proti působení vnějších a povětrnostních vlivů a je samozřejmostí, že do ní nesmí zatékat. To vám ale dokáží nabídnout pouze spolehliví certifikovaní výrobci, kteří si za kvalitou svých krytin opravdu stojí. Moderní variantou jsou v současnosti plechové střešní krytiny.

 Satjam RoofSatjam, příslušenství

Jak a podle čeho vybírat plechové střešní krytiny?

I při výběru plechových střešních krytin na nás čekají různá úskalí a nástrahy, kterým bychom se měli vyvarovat. Nikdy bychom neměli plechové střešní krytiny vybírat pouze na základě ceny. Extrémně nízké ceny většinou značí, že se nejedná o kvalitní výrobek, ale krytina je v některé své části ochuzena. Malá kvalita se nemusí projevit na první pohled, ale časem se projeví určitě. Proto raději vybírejte plechové střešní krytiny na základě kvality. Tu můžete poznat velmi snadno. Na všechny části výrobního procesu má výrobce potřebné certifikáty, ocenění a jejich přístup je opravdu profesionální.

Satjam, Česká kvalita, Osvědčeno pro stavbuSatjam, 40 let záruky

Nebuďte spokojení pouze s průměrnými výrobky a službami!

Vše by mělo začínat od vysoké kvality vstupního materiálu, až po kompletnost střešního systému. U stabilních a spolehlivých výrobců dostanete originální systém všech doplňků a komponentů, které jsou na střeše třeba. U plechových střešních krytin se jedná například o kvalitní okapový systém, difuzní folie, sněhové zábrany, kotvící prvky, klempířské prvky, střešní okna nebo bezpečnostní prvky. Vše navíc s dlouhotrvající zárukou. Mnoho výrobců plechových střešních krytin vám originální sortiment střešních doplňků nabídnout nedokáže.

 


Kvalitní výrobci nabízí vždy ještě něco navíc

Opravdu stabilní výrobci plechových střešních krytin mají pro své zákazníky vždy připraveno ještě něco navíc. Společnost SATJAM, s.r.o. je toho dokonalým příkladem. Nejenže na vybrané druhy střešních krytin poskytuje nadstandardní záruky až po dobu 40-ti let, ale stále připravuje nové a opravdu výhodné akce. Při nejnovější akci společnosti SATJAM, s.r.o. si ke střešní krytině můžete zdarma vybrat jeden ze tří produktů. Na výběr je kvalitní střešní okno Aura, difúzní folie Satjamfol 135 nebo žlaby SATJAM Niagara. Ani jeden z těchto tří produktů rozhodně není zanedbatelnou položkou a dokáže ušetřit i několik tisíc. Záleží pouze na vás, který z doplňků vám bude nejvíce vyhovovat.

 
Satjam, fólieSatjam, NiagaraSatjam, Izopir

Akce se vztahuje na střešní krytiny SATJAM Roof, SATJAM Grande, SATJAM Rapid,  SATJAM Bond a SATJAM Arad Premium. Akce je časově omezena a více informací se můžete dozvědět na www.satjam.cz.

SatjamSatjam Roof



Rubriky článků