Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

KM BETA letos vyhlásila nejlepší pokrývače ve třech regionech

2. 5. 2013

Logo KM BetaHned třikrát proběhlo letos slavnostní vyhlášení nejlepších pokrývačských firem v rámci soutěže Kamion plný BETY. Organizátor soutěže, společnost KM Beta, největší český výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva a nově i maltových a omítkových směsí, totiž nově uspořádala klání i v rámci jednotlivých regionů. A tak se moravští pokrývači sešli ve Skalce u Kyjova, severočeští a východočeští v Dětenicích a pokrývači z Prahy a jižních Čech ve Vílanci u Jihlavy. Každého setkání se účastnilo na sto pokrývačů. Kamion plný střešní krytiny, která je hlavní výhrou, letos zamířil do Jižních Čech, ze dvou dalších regionů vyrazí nejlepší pokrývači na dovolenou dle vlastního výběru.

V rámci pokrývačské soutěže „Kamion plný BETY“ oceňuje společnost KM Beta každoročně nejúspěšnější pokrývačské firmy. Vítězem se stane firma, která za rok položí nejvíce metrů čtverečních betonové střešní krytiny KMB BETA nebo KMB HODONKA. Soutěž nově probíhá v rámci třech regionů, v rámci každého jsou vyhlášeni tři nejlepší obchodní partneři. Hlavní cenu, 20 palet střešní krytiny, tedy „kamion plný BETY“, získává nejúspěšnější pokrývačská firma, tedy firma, která položí za rok nejvíce metrů čtverečních betonové střešní krytiny KM BETA. Druhé místo je spojeno s deseti paletami krytiny a třetí s 5 paletami. Letošním vítězem se stal Rudolf Andráš z obce Stádlec, který byl loni druhý. Na stříbrnou příčku letos dosáhl Ladislav Hlom  z firmy IZOP Příbram, bronz získala firmaStřechokomplex. Vítěze ze zbývajících dvou regionů potěšily poukazy na zájezdy dle vlastního výběru od CK Travel, a. s. Hodonín v hodnotě 15.000 Kč za první místa, 10.000 Kč za druhá místa, 5.000 Kč za třetí místa.

Vyhrávají všichni

Všechny pokrývačské firmy se zároveň mohly zapojit i do věrnostního programu KM BETA, který zahrnuje nabídku atraktivních bonusů. Za každých odebraných 500 m2 firma obdrží 500 bodů. Tyto body lze vyměnit za nářadí, materiál, potřeby a pomůcky pro pokrývání střech, ale i atraktivní dárkové předměty. Za body je možné získat také slevu na vybrané rekreační zájezdy CK Travel, a. s. Hodonín. Katalog cen je k dispozici v sídle firmy KM Beta a.s. a u regionálních manažerů.

Slavnostní vyhlášení vystřídal bohatý program

Pokrývači z nejúspěšnějšího regionu, kam vyrazí kamiony se střešní krytinou, se sešli začátkem dubna ve Vílanci u Jihlavy. V prostorách stylového Mlýnhotelu se nejprve konalo přivítání účastníků následované zahájením odpoledních aktivit jako casino, bowling a kulečník. Po večeři, grilovaném selátku, proběhlo očekávané slavnostní vyhlášení vítězů soutěže. Zástupce pokrývačských firem pozdravila obchodní ředitelka společnosti KM Beta a. s., Ing. Dagmar Kožinová, a generální ředitel, Ing. Jaroslav Vogeltanz, kteří také přítomným poděkovali za příjemnou spolupráci v loňském roce. Poté již následovalo ocenění nejlepších partnerů vystřídané bohatým večerním programem. Tentokrát byla pro účastníky připravena zábava až do ranních hodin.

 KM Beta Výsledky soutěže Kamion plný Bety

Výsledky soutěže Kamion plný Bety

Region Jižní Čechy a Praha, oblastní ředitel Aleš Dostál, vyhlášení ve Vílanci u Jihlavy

1. místo            Rudolf Andráš, Stádlec                               Cena: 20 palet střešní krytiny

2. místo            Ladislav Hlom – IZOP, Příbram                    Cena: 10 palet střešní krytiny

3. místo            Střechokomplex, Žďár nad Sázavou             Cena:  5 palet střešní krytiny

 

Region Morava, oblastní ředitel Karel Stříbrný, vyhlášení ve Skalce u Kyjova

  1. místo         Kobliha Stavitelství, Hrušovany nad Jevišovkou, Cena: poukaz na zájezd za 15 tisíc Kč

  2. místo         Ing. David Rada RD, Frýdek-Místek, Cena: poukaz na zájezd za 10 tisíc Kč

  3. místo         Milan Pánek, Hodonín,Cena: poukaz na zájezd za 5 tisíc Kč

Region Severní a Východní Čechy, oblastní ředitel Miloslav Alinč, vyhlášení v Dětenicích

  1. místo           Aleš Sojka, Červené Pečky, Cena: poukaz na zájezd za 15 tisíc Kč

  2. místo           Ondřej Bohatý, Česká Lípa, Cena: poukaz na zájezd za 10 tisíc Kč

  3. místo           Michal Sixta, Vrbová Lhota, Cena: poukaz na zájezd za 5 tisíc Kč

Začíná nový ročník soutěže

Vyhlášením loňských vítězů byl zároveň zahájen nový ročník soutěže. O kamion plný střešní krytiny mohou bojovat pokrývačské firmy, které jsou držiteli „Osvědčení o způsobilosti pro distribuci a montáž střešního systému KMB BETA a KMB HODONKA“. Podmínkou účasti v novém ročníku je zaslání řádně vyplněné faktury s potřebnými kopiemi dokladů do ledna příštího roku.

Zdroj: KM Beta

 



Rubriky článků