Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

SATJAM zaujal na veletrhu Střechy Praha!

22. 4. 2013

Ve dnech 6.-9. února 2013 se na výstavišti v Letňanech uskutečnil jubilejní 15. ročník veletrhu Střechy Praha. Jako každoročně se této výstavy účastnili přední výrobci střešních krytin a všech výrobků, které se týkají realizace nové střechy. Letošní ročník nabídl mnoho novinek a zajímavostí. Jednu z vysoce uznávaných novinek představila také společnost SATJAM. Jedná se o střešní krytinu Arad Premium.

SATJAM s.r.o..
Michalská 1032/21
710 00 OSTRAVA
Tel.:+ 420 596 223 511
Fax.:+ 420 596 223 560
email:satjam@satjam.cz

 

 

Plechová krytina v moderním provedení. To je Arad Premium!

Arad Premium je nejnovější typ plechové krytiny, který společnost SATJAM představila na trh. Jedná se o moderní maloformátovou krytinu. Ta je vyráběna pouze z vysoce jakostního ocelového plechu. Krytina je následně opatřena povrchovou úpravou PURMAT®, která zajistí vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům i mechanickému poškození. Dále pak si zachovává dlouhodobě svou stálobarevnost. Arad Premium přináší na trh s plechovými krytinami zcela moderní a originální vzhled. Díky prolisu pod ostrým úhlem je zvýšená nejen estetika krytiny, ale také její tuhost.

Satjam ARAD


Unikátní je také ukryté kotvení

Kotevní prvky byly vždy na plechové střešní krytině součástí, která kazila její vzhled. Arad Premium je unikátní také díky tomu, že její vzhled žádné kotvící prvky nekazí. Tato střešní krytina představuje moderní postupy bez viditelných kotvících prvků. Kotevní otvory jsou v krytině připraveny již při výrobě. Díky přípravě těchto otvorů je minimalizováno chybování při montáži a práce je snadnější. Krytina je dodávána výhradně v povrchové úpravě PURMAT®, v barevných odstínech červená, hnědá, černá, cihlová a šedá. Záruka na tuto krytinu je nadstandardních 30 let – viz Satjam Záruka Plus. Podrobné informace o krytině Arad Premium naleznete zde.
Satjam ARAD - zákaz šroubuSatjam ARAD - detail


Jak se prezentovala firma SATJAM ještě na veletrhu?

Společnost SATJAM měla na letošním ročníku jednu z největších expozičních ploch. Plocha SATJAM měla velikost 150m2. na této ploše nebyla představována jen střešní krytina Arad Premium, ale také zcela nový produktový materiál Alumat a Alumat Stucco - slitina hliníku pro střešní krytiny Roof Classic a Grande Plus. Protože je sortiment společnosti opravdu velice pestrý, nezůstala žádná část expozice nevyužitá. Střešní krytina Arad Premium se také účastnila soutěže o „Zlatou tašku", kde zanechala velký dojem u návštěvníků i u odborné poroty.

Satjam ARAD - veletrh

Satjam ARAD - veletrh







autor: SATJAM



Rubriky článků