Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

KM Beta: Plánujete novou střechu? Spočítejte si náklady během pár minut!

4. 3. 2013

Potřebujete spočítat, kolik střešních tašek a jaké doplňky budou potřeba na střechu a kolik vás to bude stát? Pomůže KM BETA díky široké nabídce bezplatných kalkulací a výpočtových programů.



km beta


Chcete-li si spočítat střechu sami, zkuste jednoduchý program umístěný na stránkách KM Beta. Je určený pro orientační výpočet střechy, který lze díky němu provést doslova během pár minut. Proto je určen především budoucím investorům a laikům. Všichni, kdo si v tomto jednoduchém programu spočítají střechu a uvedou své kontaktní údaje, mohou vyhrát atraktivní tablet.

Pro přesný výpočet střešních prvků i nákladů využijte nový program KM BETA KALKULÁTOR. Kalkulátor, vhodný především pro profesionály, podrobně spočítá, kolik materiálu bude třeba na realizaci střechy a kolik peněz bude celá střecha stát. Zejména pokrývači a projektanti ocení širokou variabilitu programu, díky které mohou výpočet upravovat na míru investorovi. Kalkulaci lze provádět i offline, tj. bez přístupu k internetu, a přes internet jen aktualizovat ceníky. V programu je přednastavena sleva odpovídající cenám na e-shopu s možností upravit ji dle potřeby. Výslednou kalkulaci lze získat v několika variantách dle potřeby. KM BETA KALKULÁTOR je k dispozici zdarma ke stažení na webu www.kmbeta.cz (přesněji zde) nebo na instalačním CD, které lze získat od regionálních manažerů KM BETA.

km beta kalkulátor

Další variantou získání přesného výpočtu potřeby střešních prvků je zaslání výkresové dokumentace e-mailem na adresu: bsk@kmbeta.cz nebo poštou na: KM Beta a. s., Obchodní oddělení, 696 81 Bzenec – Přívoz. Zpět získá zákazník zcela zdarma přehled potřebných prvků i jejich cenu, navíc se započtením aktuálních slev a akčních nabídek. Ti, kteří staví nebo upravují garáže či jiné menší objekty a nemají projekt, jistě uvítají možnost výpočtu materiálu i podle nákresu tužkou!

Protože společnost KM Beta nabízí kromě střechy také široký sortiment materiálů pro hrubou stavbu, lze obdobně zasláním projektu získat také kalkulace pro spotřebu prvků při zdění z vápenopískového nebo páleného zdiva, realizaci keramických stropů nebo spotřebu malt a omítek. Přehled prvků získaný výpočtovými programy či kalkulacemi lze jednoduše použít jako nákupní seznam na e-shopu KM BETA.

Střecha výhodně na e-shopu

E-shop KM BETA představuje maximální komfort při nákupu i zákaznické služby od již zmíněného výpočtu potřebných prvků krytiny a zdiva či objemu malt a omítek až po objednání dodávky či montáže. Dodávku materiálu zákazníkovi za cenu sjednanou na e-shopu zajistí nejbližší smluvní prodejce společnosti KM Beta a.s. Na e-shopu jsou uvedeny i kontakty na realizační firmy v daném regionu.

Internetový obchod KM BETA nabízí trvale slevy až 40 % z ceníkových cen. Výhodou e-shopu je i nákup veškerého materiálu na jednom místě a od jediného osvědčeného dodavatele, navíc z pohodlí domova.

km beta výrobky

Od poloviny loňského roku nabízí KM BETA také možnost zakoupit veškeré výrobky na jednotlivých výrobních závodech, a to za ceny odpovídající internetovému obchodu.

Zdroj: KM Beta



autor: km beta



Rubriky článků