Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

KM BETA podpoří rekonstrukce bytových domů s plochou střechou

7. 3. 2012

Častým problémem bytových domů s plochou střechou je zatékání dešťové vody. Důsledkem toho jsou nutné opakované a nákladné opravy střešních izolací. KM Beta a.s., tradiční český výrobce betonové skládané krytiny, nabízí řešení pomocí nové šikmé střechy, která zatékání vyloučí a navíc umožní další využití půdních prostor. V souvislosti s aktuální akcí navíc společnost KM Beta slibuje bytovým družstvům a společenstvím vlastníků slevu na materiál KM BETA ve výši 30 % a k tomu odborné technické poradenství zdarma!

logo km beta

Navržené řešení společnosti KM Beta spočívá v nahrazení ploché střechy šikmou. Právě šikmá střecha totiž lépe odvádí srážkovou vodu, čímž je vyřešen problém krátké životnosti hydroizolace ploché střechy a dokola se opakujících závad. KM Beta navíc vyvinula originální řešení odvodnění střech bytových domů, které spočívá v tom, že šikmá střecha není z vnější strany opatřena podokapními žlaby a svody. Srážková voda se skrz odvodňovací tašku KM BETA dostává do skrytého okapového systému pod střechou. Odvodňovací taška je navržena tak, že v otvorech rovných odvodňovacích ploch jsou vsazeny speciální mřížky, které srážkovou vodu odvedou do žlabu pod krytinou a zachytí všechny hrubé nečistoty. Díky napojení na skrytý okapový systém procházející vnitřkem domu navíc mřížky odvodňovacích tašek nezamrzají ani v největších mrazech.




































Výhodou navrženého řešení pomocí šikmé střechy KM BETA se skrytým odvodňovacím systémem je především absence nutnosti údržby a čištění okapových žlabů od listí a nečistot na těžko dostupných místech, především ve výškách. Stavba bez viditelných žlabů a svodů vypadá lépe a navíc neláká zloděje kovů. Skrytý okapový systém není v zimě vystaven riziku poškození při sesuvu sněhu a nezamrzá. Při výstavbě nové šikmé střechy odpadá využitím skrytého okapového systému nutnost řešit výkopové práce pro napojení svodů do kanalizace.

Pro nejrychlejší sleva
V souvislosti s probíhající akcí, v rámci které KM Beta kontaktuje bytová družstva, získá každý poptávající, který se ozve do 30. 4. 2012, automaticky dárek (předá mu jej obchodní zástupce KM Beta). Rychlým zájemcům, kteří smlouvu na dodávku uzavřou do konce roku 2013, je navíc určena také sada exkluzivních výhod, a to:

- 30% sleva na veškerý materiál KM Beta použitý při výstavbě nové střechy (např. při zakázce v hodnotě 800 tisíc Kč je to 240 tis. Kč - platí pro nové střechy i rekonstrukce, s podstřešním odvodňovacím systémem i bez něho)
- poradenství a technický dohled KM Beta v hodnotě 30 tisíc Kč zcela zdarma
- prvních 5 klientů s kvalifikovanou poptávkou na patentovaný odvodňovací systém získá výkonný notebook od společnosti Hewlett Packard zcela zdarma!

Pozor, výhodná nabídka pro všechny: Střešní systém KM BETA s trvalými slevami ve výši 20 - 30 %!

KM Beta a.s. je tradiční český výrobce střešní krytiny s dlouhou životností. Ve výrobním sortimentu se ale nachází i sendvičové zdivo KMB SENDWIX, vápenopískové cihly, pálené cihly PROFIBLOK a suché maltové směsi PROFIMIX. KM Beta a.s. je zkrátka dodavatelem stavebních materiálů pro celý dům. resp. celou hrubou stavbu. Díky tradičně zodpovědnému přístupu, moderním technologiím a poctivé kvalitě výrobky KM BETA a jejich vlastnosti ocení i děti vašich dětí.



autor: KM Beta



Rubriky článků