Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

CAPPUCINO NA STŘEŠE - nová bezúdžbová krytina s minerálním posypem

12. 10. 2011

Lehká krytina Lindab Roca s přírodním vzhledem a odolným povrchem s minerálními zrny vzhledově připomíná tradiční střešní tašky, které známe ze slunného středomoří. Nová Bezúdržbová krytina je k dostání ve dvou provedeních Lindab Roca Rustica a dvoubarevná Lindab Roca Toscana a více barvách, včetně netypických pískových odstínů Rustica Cappucino nebo jemně žíhaná Toscana Sandstone.

Lindab s.r.o.
Na Hůrce 1081/6
161 00 Praha 6 Ruzyně
Tel: +420 233 107 200
e-mail: info@lindab.cz


































Vstupním materiálem pro výrobu krytiny Lindab Roca je profilovaný švédský ocelový plech, na který je z obou stran nanesena vrstva aluzinku. Pohledová strana je pak opatřena několika vrstvami povrchových úprav, které krytině dávají charakteristický vzhled a zároveň zajistí dlouhodobou životnost bez nutnosti natírání nejméně na dalších 40 let. Extrémně nízká váha a malý formát šablon přibližně 130 x 42 cm výrazně usnadňuje dopravu,manipulaci i samotnou montáž.

ITALSKÝ VENKOV NA ČESKÉM DVORKU

Kombinace použitého materiálu a důmyslného tvarování dává krytině výjimečnou pevnost a na druhou stranu pružnost ocele a tvárnost. Nízká váha, široká škála barev a různý tvar vlny pak rozšiřuje možnosti použití krytiny Lindab Roca nejen pro novostavby, ale také pro rekonstrukce střech starších objektů a svým charakterem nebrání ani využití v památkových zónách.

 

Lindab Roca - s přírodním vzhledem a odolným povrchem s minerálním posypem


Nová lehká krytina LINDAB Roca s minerálním posypem zachovává historický vzhled budov, proto je skvělým řešením při rekonstrukci venkovských stavení, ale i do městské scenérie a památkových zón.


• K dispozici ve dvou tvarových provedeních a 10 barvách
• Roca Toscana ve 3 barevných odstínech, je ideální volbou pro domy se středomořskou architekturou. Barevné žíhání dodává střeše vzezření tradičních italských sídel.
• Roca Rustica v 5 odstínech, je správnou volbou pro majitele, kteří hledají tradiční venkovský styl s nejmodernějšími technickými vlastnostmi. Charakteristický vzhled kamenných tašek se hodí pro rekonstrukce a novostavby uprostřed přírody.









Barevná škála a tvarová provedení:

 






























autor. Lindab



Rubriky článků