Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Spolehlivá střecha KM BETA – na jaře s třicetiprocentní slevou!

18. 4. 2011

Především nízká nasákavost a výborná mrazuvzdornost prodlužují životnost krytiny KM Beta až na 100 let. I díky těmto vlastnostem nabízí výrobce, společnost KM Beta, na betonové tašky a doplňky záruku 30 let. Nyní navíc můžete mít základní tašky KM Beta o 30 % levnější! Akce platí pro až do konce dubna.

Logo KM BETA
Nasákavost je důležitou vlastností střešní krytiny. Představuje procentní přírůstek hmotnosti po nasycení vodou vzhledem k hmotnosti suchého materiálu. Nasákavost krytiny KM Beta je velmi nízká, maximálně 9 %, což v praxi znamená podstatně vyšší odolnost střešních tašek. Například v mrazech by se totiž nasáklá voda změnila v led, zvýšila tak svůj objem, čímž by došlo v vnitřnímu pnutí a tím pádem i k poškození střešní krytiny. Krytina KM Beta vyniká kromě nízké nasákavosti i výbornou mrazuvzdorností. Tato vlastnost, udávaná v cyklech, představuje schopnost betonu odolávat (po nasycení vodou) účinkům střídavého zmrazování a rozmrazování. Podle technické normy by měla betonová krytina vydržet nejméně 25 cyklů. Betonové tašky KM Beta prochází tímto počtem zmrazovacích cyklů bez jakéhokoliv snížení pevnosti či neprosákavosti. Nejvíce bylo u krytiny KM Beta zkoušeno 100 zmrazovacích cyklů, ve kterých krytina KM Beta obstála bez porušení a vad.
Logo KM BETA

Vhodná i do náročných klimatických podmínek
Vzhledem k vysoké pevnosti odolá střecha KM BETA bez problémů jak krupobití či silné bouřce a ostatnímu nečasu, tak i silnému mechanickému tlaku, např. při velkém množství sněhu během zimy nebo při pohybu na střeše. Pro svoji vysokou únosnost, která zdaleka přesahuje normou požadovaných 2 000 N, je krytina KM BETA vhodná i do velmi náročných klimatických podmínek.

KM BETA doplňky

KM BETA Elegant černá

Základem jsou kvalitní suroviny

Prvotřídní jsou již vstupní suroviny krytiny KMB BETA i KMB HODONKA, zejména velmi jemný křemičitý písek z lokality zvané „Moravská Sahara", který vytváří hladký bezvrásčitý povrch, jenž eliminuje zanášení a růst mechů. Po celou dobu životnosti tak mohou vyniknout atraktivní barevné odstíny, ve kterých je krytina KM Beta vyráběna.

KM BETA

Krásná na pohled
Střešní tašky KMB BETA se vyrábějí v sedmi barevných odstínech (cihlově červená, višňová, hnědá, šedá, černá, zelená a případně i modrá), tašky KMB HODONKA pak v nejoblíbenější čtveřici odstínů (cihlová, višňová, hnědá, černá). Kvalitní povrchové úpravy střešních tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost.

Střechu KM Beta zvýrazní originální ozdobné prvky. Na hřeben jsou určeny speciální hřebenové prvky, a to kohout, který je letošní novinkou, dále pár zamilovaných hrdliček a elegantní věžička. Součástí střešního systému KM Beta jsou i tvarované koncové hřebenáče s motivy vítr a lev a dále hřebenové ucpávky „slunce" nebo „hrozen". Ozdobné prvky KM Beta jsou v prodeji, stejně jako krytina, v mnoha atraktivních odstínech.

 

TIP PRO VAŠI PENĚŽENKU
Společnost KM Beta zde trvale nabízí slevy 20 - 30 %! E-shop KM BETA znamená maximální komfort při nákupu - od výpočtu prvků krytiny až po objednání dodávky či montáže - vše přímo z klidu domova prostřednictvím internetu. Dodávku materiálu zákazníkovi za cenu sjednanou na e-shopu zajistí nejbližší smluvní prodejce společnosti KM Beta.

autor: KM BETA



Rubriky článků