Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

KM BETA: Pro kompletní řešení střechy stačí jediný dodavatel

14. 3. 2011

Střešní krytina KM Beta je vhodná jak pro uplatnění na rodinných domech, chatách a chalupách, tak při rekonstrukci historických objektů a na veřejných budovách. Díky svému elegantnímu vzhledu a množství možných variant řešení střechy se výrazně podílí i na zkrášlování a omlazování panelových domů. Střešní systém KM BETA zahrnuje kromě krytiny, více než 50 originálních doplňkových výrobků. Novinkou je hřebenový okrasný prvek - kohout, který je v nabídce v pěti atraktivních barevných variantách. Pojďme si připomenout, co všechno najdete ve střešním systému KM Beta.




























Dovolujeme si Vás srdečně pozvat na letošní Stavební veletrhy v Brně, které se konají ve dnech 12. - 16. 4. 2011. Stánek KM Beta najdete v pavilonu A. Prvních padesát návštěvníků každý den získá dárek!

Tradiční střešní krytina

Zákazník si může vybírat ze dvou typů betonové střešní krytiny (KMB BETA, KMB HODONKA), v sedmi barvách (cihlová, višňová, hnědá, šedá, černá, zelená, modrá) a čtyřech variantách povrchové úpravy (Standard - probarvený beton bez povrchové úpravy, Elegant - dvojitý akrylátový nástřik, Briliant - speciální dvojitý nástřik s leskem, Efekt - speciální trojitý akrylátový nástřik kombinující dva různé odstíny - podkladní višňovou a vrchní černou). Střešní tašky KM Beta vynikají mimořádnou pevností, odolností a dlouhou životností. Nejenom díky těmto vlastnostem vydrží střecha KM Beta až 100 let.

Kromě základních tašek najdete v nabídce také půlené a okrajové tašky, hřebenáče klasické i ve tvarech X, Y, T a dále koncové hřebenáče klasické nebo ozdobné (motiv „vítr" nebo „lev"). K ukončení detailu hřebene a štítových hran slouží hřebenová ucpávka, která se prodává v klasické hladké variantě nebo velmi oblíbená, ozdobná (motiv „slunce" nebo „hrozen"). V rámci střešního systému KM Beta pořídíte také střešní tašky pro řešení konkrétních střešních detailů a prostupů, jako je například taška pultová, lomená, úžlabní, nášlapná, prostupová, kolektorová nebo hromosvodová.















Široká nabídka střešních doplňků, betonových i plastových

KM Beta je na českém trhu jediným výrobcem, který nabízí jak plastovou, tak i betonovou variantu odvětrací a anténní tašky. Tyto tašky lze koupit nejen v obvyklém plastovém provedení, ale také jako betonový prvek. Betonové prvky vynikají oproti plastovým podstatně delší životností, srovnatelnou se základní krytinou (až 100 let). Další výhodou je fakt, že betonový doplněk je barevně zcela jednotný se střešní krytinou a oproti plastovému navíc i levnější.

















Ozdobné prvky upoutají pozornost a zkrášlí střechu

Pro ozdobení a zvýraznění střechy s krytinou KM Beta jsou určeny speciální okrasné prvky KM Beta. KM Beta v současné době nabízí již tři typy hřebenových okrasných prvků. Kromě novinky, kohouta, je to ještě pár zamilovaných hrdliček a elegantní věžička. Všechny tři prvky si lze pořídit v jednom z pěti atraktivních barevných provedeních - v cihlové, višňové, hnědé, černé a v šedé.

































Pro další zkrášlení střechy je možné hřebenové prvky doplnit ještě dalšími, již zmíněnými, ozdobnými prvky, a to buď hřebenovými ucpávkami s motivem „slunce" nebo „hrozen" nebo ozdobnými koncovými hřebenáči. Tyto atraktivní prvky jsou dostupné v barvě základních tašek, na přání i v dalších, méně obvyklých odstínech. Hodí se na oba typy střešní krytiny KM Beta.

Tip pro vaši peněženku

Střešní krytinu KM BETA i další prvky ze střešního systému lze zakoupit s výraznou slevou
. Společnost KM Beta zde trvale nabízí slevy 20 - 30 %! E-shop KM BETA znamená maximální komfort při nákupu - od výpočtu prvků krytiny až po objednání dodávky či montáže - vše přímo z klidu domova prostřednictvím internetu. Dodávku materiálu zákazníkovi za cenu sjednanou na e-shopu zajistí nejbližší smluvní prodejce společnosti KM Beta.

autor: KM BETA

 



Rubriky článků