Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

KM BETA nabízí komplexní a spolehlivé řešení střechy

30. 10. 2010

Aby byla nová střecha nejen krásná na pohled, ale také naprosto spolehlivá a zároveň její spolehlivost vydržela co nejdéle, je třeba mezi střešními systémy dobře vybírat. Především by měl kromě základní krytiny obsahovat nabídku střešních prvků a doplňků pro řešení nejrůznějších střešních detailů. Tím je myšleno například odvětrávání střechy, anténní prostupy nebo kvalitní protisněhová opatření. Střešní systém KM BETA zahrnuje kromě krytiny více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. A pozor - základní krytinu KM BETA s povrchovou úpravou ještě stihnete pořídit se slevou -30%!



ilustrační foto


















KM BETA Elegant černá


Záruka 30 let na tašky i doplňky

Od loňského roku navíc střešní systém KM BETA zahrnuje také betonové střešní doplňky. Oproti běžně používaným plastovým mají tyto prvky několikanásobně delší životnost a navíc jsou barevně naprosto jednotné se základní střešní krytinou. V nabídce je zatím betonová anténní taška a betonová odvětrací taška. Na tyto doplňky poskytuje KM BETA, jako jediný výrobce na našem trhu, záruku stejně dlouhou, jako na základní střešní krytinu. Záruku 30 let na kvalitu materiálu, pevnost, mrazuvzdornost a neprosákavost betonových tašek i betonových doplňků může KM BETA nabídnout díky špičkové kvalitě svých materiálů. Ze zkušeností lze říci, že betonová krytina KM Beta má životnost až 100 let.

Široká nabídka barev a povrchových úprav

Kromě své spolehlivosti je střecha KM BETA na pohled vysoce atraktivní. Střešní tašky dvou typů se vyrábějí v celkem sedmi barevných odstínech (cihlově červený, višňový, hnědý, šedý, černý, zelený a případně i modrý). Kvalitní povrchové úpravy střešních tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Zákazník si může vybrat ze třech možností: Elegant (matný povrch), Briliant (lesklý povrch) a Efekt (kombinace dvou odstínů - podkladní višňové a vrchní černé). Kromě toho je v nabídce také ekonomická varianta Standard (bez povrchové úpravy).

ilustrační foto



















KM BETA cihlová



Atraktivní vzhled díky ozdobným prvkům

Pomyslnou třešničkou na dortu jsou ozdobné střešní prvky. Oblíbené jsou především hřebenové prvky z dílny akademické sochařky Karolíny Šimčíkové, a to elegantní věžička a pár zamilovaných hrdliček. Oba prvky jsou v nabídce v pěti barevných provedeních - cihlová, višňová, hnědá, černá, šedá. Kombinovat je lze s ozdobnými hřebenovými ucpávkami s motivy „hrozen" nebo "slunce". Tyto ucpávky, určené k ukončení detailu hřebene a štítových hran, jsou dostupné v barvě nové střechy - v cihlové, višňové, hnědé a černé, případně v šedé, na přání i v dalších, méně obvyklých odstínech.

Líbí se vám krytina KM Beta? Nechte si zdarma připravit kalkulaci!

 


autor: KM Beta

 



Rubriky článků