Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Střešní tašky KM Beta o třicet procent levněji!

14. 3. 2010

Mimořádnou třicetiprocentní slevou na základní tašky zpříjemnila společnost KM Beta a.s. investorům začátek stavební sezóny. Tato zajímavá akce platí až do 26. března. Do konce dubna je navíc možné výhodně pořídit výstupní střešní okno KMB BETA a využít zaváděcí cenu univerzálního celoměděného větracího pásu hřebene a nároží s názvem BETA Rol. KM BETA

 

 Sleva -30% na základní tašky
Třicetiprocentní slevu na základní tašky KMB BETA nebo KMB HODONKA s povrchovou úpravou získá každý, kdo během platnosti akce (do 26. března) objedná libovolné množství střešní krytiny. Slevu lze uplatnit u všech prodejců střešní krytiny. Investorům ochotně poradí regionální manažeři společnosti KM BETA a.s. a tuto slevu případně zajistí u obchodního partnera. KM Beta tak zpřístupňuje realizaci nové střechy mnoha dalším stavebníkům. Náklady na novou střechu se totiž oproti jiným systémům znovu výrazně snížily. Střecha KM Beta vychází pro investora výhodněji i díky cenově podstatně méně náročným doplňkům. Další snížení nákladů na novou střechu nabídla KM Beta díky nahrazení plastových doplňků betonovými, a to nejen kvůli nižší ceně, ale také vzhledem k jejich podstatně delší životnosti oproti plastovým.

 

 

 KM BETAZaváděcí ceny
Za sníženou cenu lze až do konce dubna zakoupit novinku - celoměděný univerzální větrací pás BETA Rol. Tento větrací pás se hodí pro hřeben i nároží, kde nahrazuje dříve používanou univerzální kartáčovou lištu. Celoměděný větrací pás dokonale utěsní hřeben i nároží, ale zároveň umožní odvětrání. BETA Rol splňuje veškeré normy týkající se odvětrání střešní plochy. Boční řasení lze tvarovat tak, aby pás přesně kopíroval profil střešní tašky. Butylová těsnicí páska upevněná na obou stranách pásu zajišťuje stálou přilnavost na střešní tašky. BETA Rol výborně odolává všem povětrnostním vlivům. Díky použitému materiálu generuje BETA Rol měděné soli, které zabraňují usazování mechů a lišejníků v okolí hřebene a nároží. Stékající dešťová voda tak brání tvorbě mechů a lišejníků a udržuje střechu stále jako novou. Rozměry balení: 1 role = délka 5 m, šířka 310 mm.
Do konce dubna stojí BETA Rol jen 139 Kč/bm.

 

 

Do konce dubna platí také akční cena výstupního střešního okna KMB BETA. Střešní okno KMB BETA lze použít jako výstupní okno, ale také pro prosvětlení a přídavné odvětrání půdního prostoru. Je vhodné pro střešní sklon od 20°. Okno lze použít pro všechny typy střešní krytiny KM Beta. V nabídce je v těchto barevných variantách: cihlová, višňová, hnědá, šedá, černá. Střešní okno stojí 1890 Kč/ks (ceny uvedeny bez DPH).

Více informací na www.kmbeta.cz  nebo na infolince: 800 150 200.

KM BETA

 

autor:KM BETA



Rubriky článků