Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

KM Beta nabízí záruku 30 let na betonové doplňky i základní tašky

18. 4. 2010

Jako jediný výrobce na trhu nabízí společnost KM Beta a. s. záruku 30 let nejen na základní tašky, ale také na střešní doplňky! Betonové doplňky - odvětrací a anténní taška, totiž vydrží až 100 let stejně jako základní tašky - tedy několikanásobně déle než běžně používané plastové doplňky. Další výhodou betonových doplňků je dokonalá barevná jednotnost prvku a základní krytiny a dále nižší cena.

Součástí střešního systému od největšího českého výrobce betonové střešní krytiny a vápenopískových cihel, společnosti KM Beta a.s., jsou dva různé typy střešní krytiny. KMB BETA je klasická krytina s nejdelší tradicí, těšící se dlouhodobě důvěře architektů, projektantů, pokrývačů i stavebníků. Velmi oblíbená je také krytina KMB HODONKA, která na střeše vytváří zajímavé efekty. Oba typy krytiny jsou vhodné pro šikmé střechy se sklonem od 12° až do 90°.

Střešní tašky KMB BETA se vyrábějí v sedmi barevných odstínech (cihlově červený, višňový, hnědý, šedý, černý, zelený a případně i modrý), tašky KMB HODONKA pak v nejoblíbenější čtveřici odstínů (cihlová, višňová, hnědá, černá). Kvalitní povrchové úpravy střešních tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Zákazník si může vybrat z celkem třech možností: Standard (probarvený beton bez povrchové úpravy), Elegant (dvojitý akrylátový nástřik - matný povrch) a Briliant (speciální dvojitý nástřik s leskem).

I po letech jako nová
Střešní tašky KM Beta jsou vyráběny z prvotřídních surovin, zejména velmi jemného křemičitého písku, který vytváří hladký bezvrásčitý povrch, jenž eliminuje zanášení a růst mechů. Po celou dobu životnosti střechy tak mohou krásně vyniknout atraktivní barevné odstíny, ve kterých je krytina vyráběna. Kvalitní povrchové úpravy střešních tašek zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. 

Novinka proti usazování mechu
KM Beta nedávno představila nový větrací pás BETA Rol. Celoměděný větrací pás se hodí pro hřeben i nároží, kde nahrazuje dříve používanou univerzální kartáčovou lištu. Díky použitému materiálu BETA Rol generuje měděné soli, které zabraňují usazování mechů a lišejníků v okolí hřebene a nároží. Stékající dešťová voda pak brání tvorbě mechů a lišejníků a udržuje střechu stále jako novou.

Střecha nejen funkční, ale i krásná na pohled
Součástí systému jsou i okrasné prvky, které doladí a ozdobí střechu s krytinou KM Beta. Vysoce atraktivní jsou hřebenové prvky z dílny akademické sochařky Karolíny Šimčíkové - elegantní věžička a pár zamilovaných hrdliček. Pár hrdliček a věžička jsou v nabídce v pěti barevných provedeních - cihlová, višňová, hnědá, černá, šedá. Dodávají se samostatně se speciálně upraveným hřebenáčem a kotvícími prvky. Tak je možné zvolit i rozdílnou barvu střechy a okrasného prvku. Kombinovat je lze i s novými ozdobnými hřebenovými ucpávkami s motivy „hrozen" nebo "slunce". Tyto prvky jsou dostupné v barvě nové střechy - v cihlové, višňové, hnědé a černé, případně v šedé, na přání i v dalších, méně obvyklých odstínech. Oba typy ozdobných prvků se hodí jak na krytinu KMB BETA, tak na KMB HODONKA.

 Získejte kamion plný tašek

KM Beta a.s. pořádá i v letošní roce tradiční soutěž pro realizační pokrývačské firmy. Vítězem se stane ta firma, která za rok položí nejvíce metrů čtverečních betonové střešní krytiny KMB BETA a KMB HODONKA. První místo je spojeno s odměnou v podobě dvaceti palet střešní krytiny KM Beta, druhé s deseti a třetí pak s pěti paletami. Pokrývačské soutěže „Kamion plný KM Bety" se mohou zúčastnit všechny pokrývačské firmy, které jsou držiteli „Osvědčení o způsobilosti pro distribuci a montáž střešního systému KMB Beta a KMB HODONKA". Více na http://www.kmbeta.cz/.

 

 

 

 

 

 Více o střešním systému KM Beta na www.kmbeta.cz .

autor:KM BETA



Rubriky článků