Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články


Lindab SALES CZ s.r.o.
Na Hůrce 1081/6
Praha 6-Ruzyně

info@lindab.cz
www.lindabstrechy.cz

Nadstandardní záruka střech od společnosti Lindab

6. 12. 2023

Střecha je jednou z nejdůležitějších konstrukcí domu. Chrání ho před vlivy počasí, ale je i estetickým prvkem stavby. Zpravidla ji vybíráme jednou za život. Proto si chceme být jisti, že zvolená střešní krytina bude nejen funkčně a esteticky na nejvyšší úrovni, ale že výběrem ušetříme také svůj čas a peníze. Společnost Lindab jako jediný výrobce na trhu poskytuje záruku kompletní výměny materiálu včetně jeho demontáže a montáže.

Při výběru z široké nabídky střešních krytin a příslušenství společnosti Lindab, se zákazníci nemusí se do budoucna obávat složitého řešení reklamací. Společnost Lindab přichází s naprosto jednoduchým a přehledným záručním listem bez jakýchkoliv skrytých podmínek. Již při koupi má zákazník na první pohled zcela jasno, jakou konkrétní záruku a v jaké délce v případě jakéhokoliv problému společnost poskytne.

Lindab poskytuje na své střechy nadstandardní záruky
Lindab poskytuje na své střechy nadstandardní záruky


Všechny vady, které by se na produktech společnosti Lindab mohly v čase vyskytnout, jsou přehledně vypsány do stručných bodů s jasně stanovenou délkou garance plnění. Toto plnění není závislé na žádných dalších podmínkách a k produktu ani ke společnosti Lindab nemá zákazník žádné závazky ani povinnosti.

Společnost Lindab jako jediný výrobce na trhu poskytuje záruku kompletní výměny materiálu včetně jeho demontáže, respektive montáže. Plnění je řešeno jako dvoufázové, po delší část záruky je garantována výše zmíněná kompletní výměna produktu bez jakýchkoliv nákladů a starostí, v konečné fázi záruky je pak možnost získat finanční kompenzaci ve výši 50 % nákupní ceny vadného komponentu. Jak konkrétně záruka vypadá, ukazuje níže uvedený příklad.

Ocelová střešní krytina s povrchovou úpravou ELITE / ELITE MAT – fabrická záruka v délce 30 let  

Lindab záruka

komplet výměna
(demontáž / montáž)

50% prodejní ceny

A. nestejnoměrná barevnost krytiny

po dobu 10 let od koupě

po dobu 15 let od koupě

B. změna odstínu v čase

po dobu 15 let od koupě

po dobu 20 let od koupě

C. defekt povrchové úpravy

po dobu 15 let od koupě

po dobu 20 let od koupě

D. koroze povrchu

po dobu 15 let od koupě

po dobu 20 let od koupě

E. prorezavění (ztráta funkčnosti)

po dobu 30 let od koupě

-


Na první pohled se délka záruční lhůty nemusí zdát příliš dlouhá. Záruční lhůta je však stanovena s ohledem na skutečnost, že po dobu trvání fabrické záruky si nemusí majitel produktu vůbec všímat. Navíc neexistují žádná omezení, pro jakou oblast z hlediska korozivní agresivity je krytina určena. Někteří výrobci přitom lákají zákazníky na závratně dlouhé záruční lhůty. Když se ale kupující „prokousá“ všemi podmínkami, může zjistit, že prodávající poskytuje pro danou oblast instalace na svůj produkt pouze omezenou délku záruky. Navíc ještě často musí splnit spoustu dalších podmínek, aby byla záruka vůbec uznána.

Lindab - Zocelili jsme záruku

Právě přehledné a jednoduché záruky společnosti Lindab jsou v porovnání s ostatními opravdu nadstandardní. Další informace o záruce na střechy Lindab najdete v našem záručním listu.



Rubriky článků