Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články


Lindab SALES CZ s.r.o.
Na Hůrce 1081/6
Praha 6-Ruzyně

info@lindab.cz
www.lindabstrechy.cz

Střechy Lindab s nadstandardní zárukou ochrání váš dům za každého počasí

1. 4. 2023

Střechu pro vysněný domov vybíráme pravděpodobně jen jednou za život. Proto si chceme být jisti, že zvolená střešní krytina bude nejen funkčně a esteticky na nejvyšší úrovni, ale že výběrem ušetříme také svůj čas a peníze. Ideální volbou jsou střechy značky Lindab, protože vedle funkčnosti a skvělého vzhledu nevyžadují dlouhá desetiletí dodatečné náklady a náročnou údržbu.

Moderní materiál předurčuje krytiny Lindab k použití na novostavby, současně jsou díky velmi nízké hmotnosti vhodné i na rekonstrukce starších objektů. Své uplatnění nacházejí v městské zástavbě i na venkovských staveních a dávají možnost zvolit střešní krytinu ve stylu a barvě ve shodě s dalšími stavebními prvky. 

Lehké střešní krytiny Lindab jsou vyráběny z vysoce kvalitního ocelového plechu s barevnou povrchovou úpravou Classic, Elite MAT, Elite a Durafrost. Mohou mít tvar klasických střešních tašek s výraznou, nebo naopak nižší vlnou, nebo vzhled tradiční falcované krytiny. 

 

Na ochranu před přírodními živly

Speciální variantou krytiny je provedení STRONG. Je vyrobena ze silnějšího materiálu, z plechu o tloušťce 0,6 mm. Krytina je odolnější nejen vůči prošlápnutí vlny, ale také proti zatížení sněhem a manipulaci při montáži. Je vhodná do horských oblastí na složité střechy nebo tam, kde se předpokládá budoucí pohyb osob z důvodů údržby. Obavy z hlučnosti, způsobenou větrem a deštěm, dokáže efektivně vyřešit vrstva SoundControl

Lindab - střecha do každého počasí
Lindab - střecha do každého počasí

Charakteristickou vlastností krytin Lindab je také vysoká kvalita zpracování a přesnost. Krytiny se vyrábí na míru každé střechy. Výhodou je také možnost montáže na velmi nízké sklony, a to již od 5, bez nutnosti zajištění vodotěsného podstřeší.

 

Nadstandardní záruky 

Lindab jako jediný výrobce na trhu poskytuje záruku kompletní výměny materiálu včetně jeho demontáže, respektive montáže. Na co se záruka vztahuje, je předem srozumitelně a transparentně uvedené. Reklamační plnění je dvoufázové, po delší část záruky je garantována výše zmíněná kompletní výměna produktu, v konečné fázi záruky je pak možnost získat finanční kompenzaci ve výši 50 procent nákupní ceny reklamovaného zboží. 

Okapový systém Lindab Rainline
Okapový systém Lindab Rainline

Legenda mezi okapy

Lindab je největším výrobcem odvodňovacích systémů ve Skandinávii. V České republice dodává okapy na stavby všeho druhu již od roku 1993. Jedinečnost okapového systému Lindab Rainline mimo jiné spočívá v technologii výroby z oboustranně předlakované oceli. Povrchová úprava Elite je nanášena ještě před tvarováním prvků, proto je rovnoměrná a chrání ocelový plech i ve spojích a na méně dostupných a namáhaných místech. Jistota kvality a funkčnosti okapového systému Lindab Rainline jsou garantované zárukou až 30 let.

Více informací o výrobcích značky Lindab najdete na www.lindab.cz



Štítky: Střešní krytina
Rubriky článků