Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Veletrh Střechy Praha 2022 naživo a v tradičním termínu

16. 11. 2021

V těchto dnech probíhá intenzivní příprava 23. ročníku stavebního veletrhu Střechy Praha, který proběhne v termínu 10. – 12. 2. 2022 3. – 5. 3. 2022 na výstavišti v Praze Letňanech, v souběhu s veletrhy Solar Praha a Řemeslo Praha.

 Pozor, změna termínu! Kvůli pandemické situaci se veletrh odkládá na 3. – 5. 3. 2022.

 
Raději zdůrazňujeme slova „na výstavišti“, protože letos proběhl veletrh v důsledku pandemie virtuálně. Chystaný 23. ročník je možné považovat i za první. První pokovidový. Všichni se již těší na plnohodnotnou akci a tradiční svátek všech střechařů s kompletní nabídkou výrobků a služeb pro stavbu a renovaci střech. Řada vystavovatelů již nyní avizovala představení novinek ve větší míře než kdykoli jindy, což je vynikající zpráva pro odborníky i širokou veřejnost.

Na své si přijdou jak odborníci, tak široká veřejnost
Na své si přijdou jak odborníci, tak široká veřejnost
 

Zvýrazněnými tématy
nadcházejícího ročníku jsou například zelené střechy, zadržování dešťové vody,  fotovoltaika v kombinaci s akumulací energie či digitalizace napříč oborem. Těšit se můžete na novinky z oblasti zaměřování a 3D modelování střech, řešení pro detekci zatékání střech, mnohé další aplikace a také špičkové digitalizované nástroje a nářadí. Většina z nich bude prezentována v rámci Festivalu dřeva a nářadí, který je již potřetí nedílnou součástí veletrhu.

Chystáme bohatý doprovodný program plný přednášek, workshopů, praktických ukázek řemesel a soutěží o hodnotné ceny. Proběhne tradiční konference Izolace, tentokrát s nosným tématem „Konstrukční detaily v obálce staveb aneb na složitosti nezáleží“.


Veletrh tradičně přivítá výrobce střešních krytin
Veletrh tradičně přivítá desítky výrobců střešních krytin
 

Problematikou dešťové vody a zelených střech se bude zabývat Fórum „Modrozelená infrastruktura“, které na druhý veletržní den připravujeme ve spolupráci s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Chystáme další aktuální témata, sledujte www veletrhu.

Těšíme se na osobní setkání s Vámi na výstavišti!

Organizační tým veletrhu Střechy Praha
www.strechy-praha.cz


Rubriky článků