Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

PREFA Aluminiumprodukte s.r.o. ČR | PREFA
 
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
K Zelenči 2883/14,
Praha 9 - Horní Počernice
cz.prefa.com

Hliníková kompozitní deska PREFABOND

31. 5. 2021

Ať už jednoduchý design, nebo nápadný poutač pozornosti – nová hliníková kompozitní deska PREFABOND splní všechny architektonické požadavky – a nyní je k dostání také v kvalitě P.10!
Hliníková kompozitní deska PREFABOND v novém provedení perfektně doplňuje kompletní systém PREFA. Protože teď je také tento výrobek – stejně jako ostatní střešní a fasádní produkty a příslušenství PREFA – k dispozici v oblíbených barvách antracitová, černá, prefa bílá, oříšková a tmavě šedá v kvalitě P.10. Kromě toho optickou mnohotvárnost fasády pomáhá vytvořit osm standardních barev neměnné kvality a stálosti.

Deska je dostupná v atraktivních barevných provedeních
Deska je dostupná v atraktivních barevných provedeních


Kompletní systém v kvalitě P.10 – technologicky a barevně dokonale sladěný

Kompletní systém 5.000 různých výrobků PREFA umožňuje ztvárnit opláštění budovy uceleně a harmonicky podle individuálních představ. Všechny výrobky a veškeré montážní příslušenství i doplňkový sortiment jsou dokonale vzájemně sladěné a jsou dodávány najednou. Tím je zajištěno, že všechny díly do sebe bezchybně zapadají a výsledek uspokojí nejvyšší nároky na vzhled i kvalitu. Stálobarevná povrchová úprava P.10, vyvinutá firmou PREFA, vyhovuje nejvyšším kvalitativním požadavkům.

Výrobky PREFA umožňují harmonické a ucelené opláštění budovy
Výrobky PREFA umožňují harmonické a ucelené opláštění budovy


Zaručeně silná a trvanlivá

Na maximální stabilitě desky, její vysoké pevnosti v ohybu a odolnosti proti nárazům má zásluhu speciální materiálový mix. Hliníkový krycí plech je na pohledové straně zušlechtěn vysoce kvalitním barevným lakem, nanášeným technologií kontinuální povrchové úpravy pásu (Coil-coating). Následně se plech nataví na polymerové jádro nasycené minerálními vlákny. Na vyžádání je možno produkt dodat také s jádrem A2, splňujícím mimořádně vysoké požadavky požární bezpečnosti. Kvalitní povrchová úprava chrání desky desítky let před povětrnostními vlivy, a navíc se může pochlubit až neuvěřitelnou stálobarevností a odolností proti ušpinění.

Hliníkové desky PREFA se pyšní stálobarevností
Hliníkové desky PREFA se pyšní výbornou stálobarevností


Naprostá kreativní volnost

Hliníková kompozitní deska PREFABOND nabízí téměř neomezené designové možnosti – se všemi přednostmi zavěšené odvětrávané fasády. Materiál s dlouhou životností nachází uplatnění u novostaveb stejně jako u rekonstrukcí a postará se i o neobvyklý vzhled interiéru. Standardní neopracovaná deska má formát 4.010 × 1.535 mm (využitelný formát 4.000 × 1.525 mm), k dostání jsou i nestandardní rozměry – a to všechno při nízké hmotnosti 7,6 kg/m2.

 
Zdroj: www.prefa.com


Štítky: Stavby, stavebnictví
Rubriky článků