Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Oslovte zákazníky na výstavní ploše Krytiny-strechy.cz na stavebních veletrzích Brno 2018

21. 11. 2017

Před dvěma roky jsme výrobcům, stavebninám a realizačním firmám avizovali naši novou spolupráci s Brněnskými Veletrhy.

V letošním ročníku Stavebních veletrhů v Brně v dubnu jsme podruhé představili výstavní plochu Krytiny-Střechy.cz.
Na naši expozici o velikosti více jak 530m2 jsme přivedli 11 firem které odprezentovali své novinky, portfolio výrobků, zajímavé akce, soutěže atd. Prostě informace pro laickou i odbornou veřejnost.
Za bezkonkurenční, extrémně výhodnou cenu vidělo celou expozici cca 44 000 návštěvníků veletrhu. Projekt tedy splnil svůj cíl - přehledně, srozumitelně a na jednom místě ukázal veřejnosti širokou nabídku produktů na střechy na významném stavebním veletrhu v ČR. Prezentace výrobců byla v roce 2017 také nově rozšířená o doprovodný program - soutěž o novou střechu a další zajímavé ceny. Soutěž přivedla k naší výstavní ploše nové zájemce o střechy - navýšení návštěvnosti výstavní plochy jsme zaznamenali o cca 20%. Zájemců o novou střechu bylo zaevidováno do soutěže více než 200. Tedy zájemci o více než 200nových střech v roce 2017, s kterými měli firmy které věnovali ceny do soutěže možnost dále pracovat.



Na naší výstavní ploše byli zástupci, plechových střešních krytin - Satjam, břidlice - Topstein, asfaltových šindelů - IKO, plastových krytin, sendvičových panelů a nadkrokevních izolací - Pama, plastové střechy - TreeHouses, realizační firma Netopil - Chci střechu (Creaton, Ruukki), podstřešní membrány Juta, střešní okna Dachstar, Plechové tašky Gerard, betonové tašky - Besk a plastové šablony - Eureko.

Zůčastněte se ročníku 2018 také a buďte vidět za výhodnou cenu i vy na velké expozici portálu www.Krytiny-Střechy.cz. Náš projekt budeme opět mediálně podporovat na portálu krytiny-střechy.cz, samozřejmě budeme náštěvníky webu (2-3000 návštěv denně) aktivně zvát na naši expozici.

Recenze na expozici 2017 od našich vystavovatelů je zde


Nový ročník Stavebních veletrhů v Brně 2018 se blíží, a opět s unikátní výstavní plochou odborného portálu Krytiny-strechy.cz

Stavební veletrh
Obr.: Fotografie ze Stavebního veletrhu v Brně v roce 2017, zdroj: Krytiny-strechy.cz, BVV


Nabídli jsme zcela jiný formát, než na jaký jste byli doposud zvyklí.

Stavební veletrhy v Brně byly vylepšené o nové prezentace výrobců střechšních prvků. Prezentace jednotlivých produktů, novinek a zajímavostí výrobců střešních krytin a doplňků splnila očekávání naše i vystavovatelů. Přímo na místě si zákazník mohl prohlédnout nabízený sortiment, sáhnout si přímo na produkty, které ho zaujaly, zjistil podrobnosti k novinkám, které ho přímo zajímali, řemeslníci tak získali nové zkušenosti a přehled o nových materiálech, postupech apod.

Jak projekt pro Stavební veletrhy vypadá?

Krytiny – střechy.cz vyzkoušeli v ročnících 2016 a 2017 zcela nový formát veletržní prezentace, který ještě v ČR nebyl. Podařilo se nám sjednotit výrobce střech do jednoho místa a zákazníky jsme pozvali formou soutěže k naší výstavní ploše. Navýšení návštěvnosti u výstavní plochy Krytiny-Střechy bylo patrné. Materiál si dnes velmi často a rádi kupují koncoví zákazníci přes internet, nabízíme tedy takový formát, který  je více zaměřen na to co zákazníci na internetu nenajdou. Buďte i vy blíž k zákazníkovi - pro Vás za extrémně výhodnou cenu.

Žádné nákladné přípravy již nepotřebujete. Stačí jeden obchodník, kvalitní vzorky, popřípadě realizační firma. Přímo na místě můžete zákazníkovi nabídnout konkrétní řešení a předvést vzorky vašich střešních krytin. Za minimální cenu tak získáváte jiný, lepší koncept s lepšími výsledky. Tímto projektem jsme pro Vás snížili cenu na minimum, aby jste mohli vytěžit z akce maximum. Nejdůležitějším výsledkem je přece spokojený výrobce, prodejce, řemeslník i koncový zákazník, který získal možnost porovnat střešní krytiny na jedné expozici, navíc i střechu vyhrát.

Jak jednotlivé expozice fungovaly?

Pod výstavní plochou Krytiny-strechy.cz návštěvníci veletrhů mezi zástupci pohodlně procházeli, vystavené produkty tak byly vidět ze všech stran. Nebylo potřeba nikoho složitě hledat, expozice suplovaly otevřené prostory, žádné uzavřené, neosobní stánky s prospekty.

Stavební veletrh 2017 Stavební veletrh 2017
Obr.: Fotografie ze Stavebního veletrhu v Brně v roce 2017, zdroj: Krytiny-strechy.cz, BVV

Další Stavební veletrh v Brně opět s našim projektem

Odborný portál Krytiny-strechy.cz pro všechny návštěvníky znovu sestaví expozici pro výrobce různých druhů střešních krytin a izolací. Pro zájemce ze strany výrobců bude umožněno provést ukázky praktických realizací střech. V novém ročníku pro rok 2018 plánujeme další vylepšení o osvětlení jednotlivých stánků a doporučení pro všechny výrobce, aby si sebou vzali realizační firmu, která pracuje s jejich materiály, a dokonale tak může odprezentovat produkty společnosti.

Zeptali jsme se některých vystavovatelů z minulého ročníku, jak se jim prezentace pod naším projektem na veletrzích zdařila, a zda byl pro ně tento nový projekt přínosem:

Anketa: Byli jste spokojeni s projektem Krytiny-strechy.cz a splnil projekt na veletrzích v Brně Vaše očekávání?

Na otázky odpovídali zástupci společnosti Satjam, JUTA, Topstein, TreeHouses a IKO:

"Projekt se mi líbí. Bez spolupráce s Vámi by jsme na této výstavě nebyli".
***

"Je to vydařený projekt a dobrý nápad, jen tak dál". 
***

"Vystavovali jsme letos poprvé a byli jsem mile překvapení. Oceňujeme výbornou organizaci, perfektní zázemí pro vystavovatele".
***

"Pozitivum - oproti loňsku o poznání více návštěvníků".
***

"Projekt je to dobrý, protože střechy byly v jednom místě a návštěvníci nemuseli hledat".

Stavební brněnské veletrhy, které se budou konat ve dnech od 25. do 28. 4.2018 poskytnou všem návštěvníkům komfort, moderní expozice, zajímavé produkty, unikátní prezentaci.

Vstupte s námi do zajímavého projektu za extrémně výhodnou cenu

Cena na výstavní plochu 25m2:

Cena 15 000 Kč + DPH pouze do 31.12.2017



Pozn.: Ceny jsou vypočítány na plochu 25m2. Výměry nejsou pevně stanovené, a lze tedy přizpůsobit požadavkům firmy. Cena bude aktuálně přepočítaná na požadovanou výměru.

V případě zájmu volejte na tel. číslo 737 171 260 nebo pište na e-mail: info@krytiny-strechy.cz


Cíl pro rok 2018


Ročník 2018 stavebního veletrhu bude opět podporován mediální kampaní zaměřenou na všechny typy návštěvníků veletrhu. Z dostupných médií budou vědět, že výrobci a prodejci střech jsou po dlouhé době zpět, ale jinak, s lepší a modernější formou prezentace zaměřenou na podporu prodeje.

Stavební veletrh 2017



Rubriky článků