Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Hliníkové střechy jsou lehké a kvalitní

30. 5. 2016

Hliníkové střechy jsou lehké a kvalitní, SATJAM nyní rozšířil jejich nabídku za nejvýhodnější ceny

Satjam

 

Michalská 1032/21
710 00 Ostrava
email: satjam@satjam.cz
web: www.satjam.cz.

Hlavní výhodou hliníku je jeho nízká hmotnost. Ve spojení s dalšími prvky, konkrétně manganem a hořčíkem, pak tvoří odolnou a zároveň velmi lehkou slitinu. Tento materiál vysoké jakosti se nazývá ALUMAT v hladkém provedení, případně s jemným reliéfem ALUMAT STUCCO. SATJAM z něj vyrábí špičkové střešní krytiny nejvyšší kvality s dlouhou životností. Výborně čelí rozmarům počasí i korozi, výhodou je i nevšední vzhled. Nově se nabídka hliníkových střech SATJAM rozšířila o další typy a jedinečný materiál SATJAM AluFalc. Navíc jsou nyní všechny produkty za skvělou cenu!
Hliníkové krytiny Satjam, ilustrační foto, zdroj: Satjam

SATJAM Roof

SATJAM Roof představuje moderní střešní krytinu s univerzálním použitím. Materiál ALUMAT podtrhuje její výhody dlouhé životnosti a vynikající odolností proti všem povětrnostním vlivům. Na výběr jsou čtyři nejoblíbenější barvy – červená, hnědá, antracitově šedá a černá. Provedení ALUMAT STUCCO dále snižuje hlučnost při dešti.
Satjam Roof, zdroj: Satjam

SATJAM Grande

SATJAM Grande je na první pohled rozeznatelnou krytinou díky mohutnému oblouku. Tento designový prvek inspirovaný tradiční románskou taškou je charakteristickým rysem. ALUMAT a ALUMAT STUCCO umocňují dojem originálního řešení. Přispívá k tomu matná polyesterová povrchová vrstva o síle 25 mikrometrů, kterou je materiál opatřen. Ta zároveň prodlužuje životnost krytiny a tím i celé střechy.
Satjam Grande, zdroj: Satjam

SATJAM Rapid

SATJAM Rapid svým vzhledem připomíná falcovanou střešní krytinu, tedy krytinu s dvojitou stojatou drážkou. Tato krytina je dostupná v celkem osmi variantách. Ty se liší šířkou (510 a 310 mm), profi lací (s prolisem či bez něj) a také montážní úpravou (se zástřihem nebo bez zástřihu). SATJAM Rapid se vyrábí na nejnovější lince společnosti SATJAM a nově také z materiálu ALUMAT i ALUMAT STUCCO. Jedná se o velkoformátovou krytinu s uplatněním zejména pro moderní stavby s pultovými střechami. Nová možnost volit provedení z hliníkové slitiny skvěle doplňuje už tak širokou nabídku.
Satjam Rapid, zdroj: Satjam

SATJAM Bond Metalic

SATJAM Bond Metalic nachází uplatnění na mnoha typech staveb. Protože má tato krytina malý formát šablon, hodí se nejen na jednoduché, ale také na složité tvary střech. To je výhodou například při rekonstrukcích starších staveb nebo naopak u atypických moderních objektů. Materiál ALUMAT přináší nový rozměr kvality všem zájemcům, kteří hledají tradiční vzhled a zároveň prvotřídní vlastnosti.
Satjam Bond Metalic, zdroj: Satjam

SATJAM Trapéz z Alumatu

Trapézové plechy jsou obvykle vyráběny z ocelového plechu žárově pokoveného vrstvou zinku nebo aluzinku a nemusejí sloužit jen jako střešní krytina. SATJAM Trapéz je ovšem nově k dispozici i z materiálů ALUMAT a ALUMAT STUCCO, což zcela mění náhled na jeho využitelnost. Díky výborným kvalitativním parametrům a odolnosti jej nyní mohou využít i stavebníci, kterým běžné trapézové plechy nedostačovaly.

Satjam trapézový plech z Alumatu, zdroj: Satjam

SATJAM AluFalc

SATJAM AluFalc je jedinečným materiálem vyvinutým a vyráběným výhradně pro společnost SATJAM. Jedná se o hliníkový plech speciálně určený pro falcování. V nabídce jsou svitky a tabule v antracitové nebo hnědé barvě. Díky ochranné vrstvě polyuretanu je záruka na SATJAM AluFalc až 40 let.*
Satjam AluFalc, zdroj: Satjam

Zdroj a autor: Satjam, s.r.o.





Štítky: Plech na střechu, Lehká krytina, Moderní střešní krytina
Rubriky článků