Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Lindab na veletrhu Střechy Praha 2015

20. 1. 2015

logo lindab
LINDAB 
Na Hůrce 1081/6
161 00 Praha 6 Ruzyně
tel: +420 233 107 200
mail: info@lindab.cz

Lindab na veletrhu Střechy Praha 2015: expozice zdůrazňuje výhody a možnosti systému Lindab Stavby

Lindab, přední světový výrobce a prodejce stavebních komponent z tenkostěnné oceli, lehkých střešních krytin, okapových systémů a vzduchotechniky, představí na veletrhu Střechy Praha 2015 (22. – 24. 1. 2015, PVA Expo Praha-Letňany) montážním firmám i veřejnosti širokou škálu řešení pro nejrůznější stavební požadavky.

Samotná expozice Lindabu je pojata jako stavba, aby zájemcům poskytla co nejvíce informací i návodů řešení pro jejich konkrétní potřeby. Stánek Lindabu č. 314 je částečně zastřešen, částečně opláštěn, s ukázkou vedení potrubí vzduchotechniky uvnitř - to vše za pomoci komponent a produktů od Lindabu. „V naší expozici zástupcům montážních firem ukážeme mimo jiné výhody a široké možnosti systému Lindab Stavby – tedy to, jak mohou s využitím široké škály produktů Lindab svůj byznys dále rozvíjet. Na vlastní oči se tak budou moci přesvědčit o vlastnostech, které jsou pro Lindab Stavby a Lindab Střechy typické: variabilita, ekonomičnost, energetická úspornost, šetrnost k životnímu prostředí i vysoce kvalitní servis včetně naší technické podpory,“ říká Pavel Kovanic, obchodní ředitel pro oblast střešních a stěnových systémů Lindab s. r. o. „Zároveň drobným řemeslníkům, jako např. klempířům, chceme nabídnout řešení i pro ně samotné – od malých hal, které mohou využívat jako své dílny, až po garáže z našich stavebních komponentů. A v neposlední řadě je seznámíme s novinkami v našem věrnostním programu Střechy plné odměn. Ten je díky akci „Lindab HNED“ nyní výrazně atraktivnější a naši zákazníci z řad montážních firem mohou na zajímavé výrobky a produkty dosáhnout snadněji a rychleji než dříve,“ dodává Pavel Kovanic.

Na své si na stánku Lindabu přijde samozřejmě i široká veřejnost. Zájemci z řad koncových zákazníků se například budou moci seznámit s tím, jak vypadá rodinný dům od Lindabu, který díky své konstrukci bez problémů splňuje přísné parametry na nízkoenergetické a pasivní stavby. Lindab představí také kompletní okapový systém Lindab Rainline ve dvou řadách – Lindab Elite a nově Lindab Standard, třeba jako tip pro chataře a chalupáře před jarní sezónou.

 

 

Střešní krytiny Lindab naleznete zde

Plechové imitace taškových krytin Lindab z Katalogu střešních krytin

Trapézové plechy Lindab z Katalogu střešních krytin

Plechové falcované krytiny Lindab z Katalogu střešních krytin

Okapové systémy Lindab z Katalogu střešních prvků

 

 

Obr. 1 až 3: Ilustrační fota, lehké plechové krytiny Lindab a okapový systém Lindab, fotozdroj Lindab

 

 

Další články plechové střešní krytiny naleznete zde

Kategorie Plechové střešní krytiny

 

O mezinárodním koncernu Lindab AB:

Lindab AB má své sídlo ve Švédsku ve městě Grevie. Společnost vznikla v roce 1956 ve švédském Linghultu jako malá klempířská firma. V roce 1984 vstoupil Lindab na švédskou burzu, v roce 1992 také na dánskou. V roce 2006 byla mateřská společnost přejmenována na Lindab International AB. Koncern Lindab působí v současné době na trzích 32 zemí a zaměstnává na 4400 lidí. Je jedním z největších světových designérů, výrobců a prodejců kovových profilů pro stavební účely – ocelových plechů, lehkých střešních krytin, okapových systémů a dalších montážních prvků z tenkostěnné švédské oceli, jakož i potrubních a vzduchotechnických systémů. Tím je schopen poskytovat komplexní systémová řešení pro široké spektrum požadavků. V roce 2013 dosáhl koncern Lindab čistých tržeb ve výši 6,523 miliard švédských korun (tj. zhruba 736 mil. EUR).

www.lindabgroup.com

O společnosti Lindab s. r. o.:

V České republice působí Lindab s.r.o. od roku 1993 v oblasti střešních a stěnových systémů. Ta se specializuje na výrobu a prodej tenkostěnných ocelových plechů, lehkých střešních krytin, okapových systémů, v nichž je lídrem na českém trhu, a také na výrobu systémů zastřešení plochých střech. V roce 1996 přibyla oblast vzduchotechnických systémů. V roce 2003 Lindab otevřel nový výrobní, skladový a administrativní areál v Praze – Ruzyni. Základ podnikání společnosti tvoří jak vývoj, výroba a prodej hotových výrobků, tak poskytování komplexních řešení projektů pod názvem Lindab Stavby. Svým partnerům nabízí nejen kvalitní komponenty, ale i stavební systémy, které tyto komponenty využívají. Poskytuje poradenství, navrhuje koncepci a detaily, specifikuje a nacení potřebný materiál. Dále připraví podrobnou montážní dokumentaci, poskytne orientační i autorizované statické posouzení projektu, zaškolí pracovníky pro samotnou montáž, k níž opět poskytne poradenství a odborný dohled. Disponuje také prvotřídním distribučním systémem díky velkým skladovým zásobám a široké síti prodejců a montérů.

www.lindab.cz

www.lindab-stavby.cz

www.lindabstrechy.cz

www.okapyprovas.cz

www.strechyplneodmen.cz



Rubriky článků