Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Pr články

Ruukki na veletrhu Střechy 2015 nabídne novinky i slevy

18. 1. 2015

Ruukki CZ s.r.o.

Řevnická 170/4, 155 21 Praha 5
Tel. +420 257 311 040, Fax +420 257 311 041
e-mail: informace@ruukki.com

Návštěvníci veletrhu Střechy Praha 2015 budou moci jako první získat informace o horké novince pro rok 2015 na českém trhu – solárních panelech Ruukki Classic Solar – které jsou plně integrovány do střešní krytiny Classic. Řada domů ve Skandinávii je již dnes využívá jako přídavný energetický zdroj pro ohřev teplé vody a vytápění rodinných domů.

Na zahřátí v lednové veletržní dny budou připraveny na stánku Ruukki pravé finské nápoje. Veletržní objednávky budou spojeny s výhodnými slevami vybraných střešních krytin. K vidění bude také krytina Ruukki Classic Plus nově v povrchové úpravě Purex se zárukou 40 let a nové provedení přední hrany střešních krytin Ruukki Monterrey a Finnera.

Obr.: Integrované solární panely Ruukki Classic Solar nejsou na střeše domu téměř vidět, fotozdroj Ruukki

Obr. 2: Systém pro ohřev teplé vody Ruukki Classic Solar, fotozdroj Ruukki

 

Střešní krytiny Ruukki naleznete zde

Plechové imitace taškových krytin Ruukki z Katalogu střešních krytin

Trapézové plechy Ruukki z Katalogu střešních krytin

Tvarované plechové šablony Ruukki z Katalogu střešních krytin

Sendvičové střešní panely Ruukki z Katalogu střešních krytin

Okapové systémy Ruukki z Katalogu střešních prvků

 

KDE

Veletrh Střechy Praha 2015 na výstavišti PVA v Letňanech. Najdete nás ve společném stánku Ruukki a společnosti Realvestav v hale číslo 3 na stánku č. 313.

KDY

Od čtvrtka 22. do soboty 24. 1. 2015.

 

 

Další články o plechových střešních krytinách naleznete zde

Kategorie Plech na střechu

 


O RUUKKI
Ruukki je finská společnost, specialista na ocelové komponenty a systémy pro stavebnictví a strojírenský průmysl. Společnost Ruukki vznikla v roce 1960, v současnosti je přítomná ve 30 zemích světa, zaměstnává kolem 9 000 zaměstnanců a její čistý roční obrat činí přibližně 2,5 miliardy EUR. Řetězec služeb a výrobků sahá od vlastních rudných dolů, hutí a oceláren, přes vývoj, výrobu a prodej produktů Ruukki až po inženýrské a dodavatelské služby. S výrobky Ruukki se tak můžete setkat nejen v konstrukcích mostů, hal, administrativních budovách a rodinných domech, ale třeba také v těžebních strojích, rypadlech, nakladačích, rafinériích nebo třeba v plášti ledoborců.

Společnost Ruukki zastává ideu trvale udržitelného rozvoje, které odpovídá její firemní politika, inovace produktů a jejich samotné výroby. Více na www.ruukkistrechy.cz nebo www.ruukki.cz



Rubriky článků