Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Plech na střeše - Plechové krytiny

Střechy Prefa s novými barvami - inspirováno přírodou

4. 2. 2011

Prefa Aluminiumprodukte přichází do nové stavební sezony s novými odstíny barev. Inspirována přírodou doplňuje Prefa současné spektrum devíti standardních barev pro své hliníkové střešní systémy o oříškovou a břidlicovou barvu. Fasádní systémy lze nyní vybírat navíc v odstínech břidlicová, písková a rezavě hnědá. Všechny nové barvy kromě oříškové mají povrchovou úpravu P.10. Ta je zárukou vyšší odolnosti barvy vůči UV záření, dlouhodobě rozdílným teplotám i povětrnostním podmínkám. Barva si tak po dlouhá léta udrží stále stejný odstín, nepopraská a neoloupe se. Navíc neobsahuje žádné těžké kovy a výrobce na ni poskytuje 40letou záruku.

Nové barvy jsou u střešních systémů Prefa k dostání jak v maloformátovém provedení (falcované tašky, falcované šindele, falcované šablony), tak ve svitkovém provedení Prefalz s hladkou nebo stucco strukturou (reliéfní povrch připomínající fasádní štuk).

Břidlicová P.10

Inovativní odstín břidlicové P.10 v sobě zrcadlí věčnou krásu alpských masivů. Nadčasová elegance a vznešenost umožňují přirozené splynutí s přírodou a zároveň nechávají volnou ruku při tvorbě barevné kombinace se všemi přírodními odstíny.

Břidlicová - Prefa

 

 

Písková P.10

Každé zrnko písku je součástí zcela unikátního zbarvení pouštních dun a krajin. Tato po staletí neměnná hnědá pouštní barva je symbolem krásy a neuvěřitelné stálosti.


Písková - Prefa

Rezavě hnědá P.10

Skály jsou v přírodě symbolem síly a maximální odolnosti vůči extrémním povětrnostním podmínkám jako vítr či bouře. Atraktivní zbarvení skal inspirovalo k vytvoření přírodního odstínu, který je stejně jako ostatní odstíny Prefa P.10 zárukou dlouholeté barevné stálosti.


Rezavě hnědá - Prefa

Oříšková

Krása, která jde do hloubky. Ořech skrývá svou nejkrásnější hnědou ve svém nitru, v jádru stromu. Tato jedinečná barva byla předlohou při vývoji odstínu, který propůjčí střeše opravdu vysoce kvalitní přírodní vzhled.

Oříšková barva - Prefa

Komplexní systém Prefa nabízí ideální souhru střech, okapů, fasád a solární techniky. Navzdory extrémní lehkosti jsou jednotlivé prvky nerozbitné, rezuvzdorné a zajišťují tak tu nejdelší možnou životnost.

Všechny informace týkající se záruky na materiály a barvy naleznete na:

http://cz.prefa.com/



Další články z kategorie: Plech na střeše ZDE





autor: Prefa



Štítky: Povrchová úprava, Plechová střecha barva
Rubriky článků