Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Plech na střeše - Plechové krytiny

Satjam

Na Valech 22
290 01 Poděbrady
email: info@rheinzink.cz
web: www.rheinzink.com.

Řešení s titanzinkem je spolehlivé a zdravé

7. 7. 2021

Titanzinek je ideálním materiálem pro řešení fasád, střech a klempířských konstrukcí. Je šetrný k životnímu prostředí, vysoce odolný, funkční a elegantní. Čtěte dál a dozvíte se, v čem dále spočívá jeho kouzlo.

Estetika

Přírodní titanzinek harmonicky ladí s dalšími přírodními materiály, jako je dřevo a kámen. S ostatními materiály (sklo, beton, cihla i další materiály s barevným povrchem) nabízí estetické barevné kombinace.

Velkoformátové zinkové šablony na fasádě
Velkoformátové zinkové šablony na fasádě

Elegantní vzhled na střeše, fasádě a na klempířských konstrukcích. Vhodný pro moderní architekturu i obnovu památkových objektů. Po vytvoření patiny je zajištěna barevná stálost, na kterou nemá vliv ani UV záření. Neporůstá organickými materiály (mech, lišejníky) ani na severních stranách střech.


Ekologie

Jedinečný ekologický, zdravý a hospodárný materiál ohleduplný k přírodě. Vše doloženo příslušnými certifikáty. 100 % recyklovatelný, bez toxického odpadu při výrobě a recyklaci. Pozitivní vliv na lidský organismus. Chrání před elektrosmogem.

Nízká úroveň znečištění CO2 při výrobě i recyklaci. Disponujeme certifikátem AUB, certifikáty pro ekologické certifikace budov DGNB, LEED, BREEAM a pro sledování ekologické stopy materiálu včetně C2C.

Eko certifikace Rheinzink
Eko certifikace Rheinzink


Funkčnost

Přirozená patina chrání povrch a zajišťuje dlouhou životnost pro více generací. Samoléčivý účinek díky přírodnímu povrchu. Pájitelnost a tvárnost zajišťuje dlouhou životnost i v detailech, pájený spoj má životnost shodnou s materiálem. Masivní materiál bez nátěrů a bez údržby. Vysoká odolnost vůči krupobití.

Zinek je ideální pro střešní systémy díky své odolnosti
Zinek je ideální pro střešní systémy díky své odolnosti

Díky vysoké měrné hmotnosti zinku je ve srovnání s lehčími materiály méně náchylný na působení větru, má vyšší odolnost a zároveň nižší hlučnost při větrných poryvech. Neznečišťuje fasádu. Není atraktivní pro krádeže.


Servis

Podpora při řešení projektů: příprava technického řešení projektu, orientační nacenění, funkční detaily ve formátu CAD nebo PDF, technické návody. Ucelený systém výrobků zahrnuje speciální prvky i pro řešení komplikovaných střech. Technická podpora při realizaci. Školení klempířů.


Střešní systémy RHEINZINK

Moderní, inovativní, spolehlivé a ekologické řešení.


Estetické odvodnění
Estetické odvodnění

Zelené střechy Rheinzink
Zelené střechy

Rheinzink PV systém
RHEINZINK-PV systém


Sněhové zábrany
Sněhové zábrany

Vikýře atiky oplechování
Vikýře, atiky a oplechování

RZ Příslušenství
Příslušenství

Fasádní systémy RHEINZINK

Nestárnoucí estetika a funkčnost prověřená časem.

RHEINZINK- CLASSIC walzblank
RHEINZINK- CLASSIC walzblank


RHEINZINK- prePATINA blaugrau

RHEINZINK- prePATINA blaugrau


RHEINZINK- prePATINA schiefergrau

RHEINZINK- prePATINA schiefergrau

Rheinzink - to je Kvalita Made in Germany


Proč zinek?

Zinek patří mezi 10 prvků, které se nejčastěji vyskytují v zemské kůře. Hned po železu je druhým nejdůležitějším stopovým prvkem a hraje důležitou roli v různých fyziologických a biochemických funkcích v organismu. Zinek aktivuje hormony, stabilizuje buněčné membrány, ovlivňuje růst a je důležitý pro funkci nervů, zraku, pokožky, při hojení ran a pro správné fungování imunitního systému.

Biologická měření ukázala, že povrchy RHEINZINK mají zvláště v uzemněném stavu harmonizující účinky na srdce, prokrvení a nervový systém, i na celkové uvolnění lidského organismu.

 
ZINEK JE ZDRAVÝ!
 
 
Zdroj: www.rheinzink.com


Štítky: Střešní krytina, Plech na střechu, Lehká krytina, Vegetační střechy
Rubriky článků