Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Plech na střeše - Plechové krytiny

Šrouby do plechových střech se zárukou až 50 let od STŘECHY COMAX®

20. 11. 2017

Plechové střešní krytiny se často vyznačují delší záruční lhůtou s minimální údržbou. Častým argumentem konkurenčních výrobců jsou viditelné šrouby u plechových krytin, což svádí k otázce: „ K čemu Vám je delší záruka na plechovou krytinu, pokud se tato záruka nevztahuje na samotné šrouby, vždyť mají mnohem nižší životnost než samotné plechy“. U systémových šroubů od výrobce STŘECHY COMAX® snížená životnost šroubů nehrozí. Naopak STŘECHY COMAX® poskytují na dodávané šrouby záruku až 50 let *

střechy comax

Dlouholetá záruka 

Na problém kvality šroubů se zaměřil český výrobce a dodavatel plechových střešních krytin STŘECHY COMAX® , který kromě delší záruky na krytinu dává také dlouholetou záruku na spojovací materiály. Konkrétně vzato výrobce STŘECHY COMAX® zaručuje neuvěřitelných 50. let záruky na nerezové bimetalové šrouby určené pro krytiny z hliníkového plechu a úžasných 20. let záruky na pozinkované ocelové šrouby pro krytiny s ocelovým jádrem, což je na českém trhu zcela ojedinělé.

Tato dlouhá záruka na kotvící materiál je garantována z toho důvodu, že jsou dotyčné šrouby dodávané od renomované firmy s 240 letou tradicí na poli spojovacích materiálů,   jedná se totiž o šrouby  GUNNEBO FASTENING.

Dodávané šrouby vysoké kvality

Poznávacím znakem dodávaných šroubů je písmeno G, které je vyraženo na hlavě šroubu, stejně jako na ostatních produktech výrobce GUNNEBO FASTENING. Toto písmeno zaručuje vysokou kvalitu produktů Gunnebo, která je zajištěna náročnou a pravidelnou kontrolou jakosti prováděnou ve firemních laboratořích.

K nejdůležitějším přednostem šroubů značky Gunnebo patří:

  • lakování šroubů je prováděno práškovým lakem Powder.coat, který zajišťuje výbornou odolnost při montáži a vyznačuje se dlouhou životností;

  • těsnění šroubů je vyráběno z nejkvalitnějšího EPDM materiálu, díky tomu neztrácí pružnost, odolává nepříznivým klimatickým podmínkám, UV záření a zachovává své vlastnosti při teplotách v rozmezí od -50 °C do +120 °C;

  • vrtací špička šroubů je speciálně navržena tak, aby snadno a rychle provrtala plech bez poškození ochranné vrstvy zinku.)
 
S výrobcem krytin STŘECHY COMAX® se tudíž zákazník již dále nemusí obávat nežádoucích problémů se spojovacími materiály na plechových krytinách. Tak pevně jako spojují šrouby krytinu ke krovu, propojují STŘECHY COMAX® kvalitu svých produktů s dlouholetými zárukami a spokojeností zákazníka.

*Uvedené záruční lhůty jsou platné pouze v návaznosti na platné záruční podmínky výrobce plechových střešních krytin STŘECHY COMAX®. Platné záruční podmínky naleznete na internetových stránkách výrobce www.strechycomax.cz , nebo u svého obchodníka.

Detaily, kvůli kterým si naši zákazníci oblíbili šrouby:

Šrouby se zárukou

STŘECHY COMAX®.... s lehkostí na celý život



Rubriky článků