Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Plech na střeše - Plechové krytiny

Satjam - Nejen plechová krytina

30. 6. 2014


Satjam

Michalská 1032/21
710 00 Ostrava
                                                                       email: satjam@satjam.cz
                                                                         web: www.satjam.cz.

 



Satjam. To není jen plechová střešní krytina

Satjam, střešní krytina GrandeSatjam, střešní krytina RomboSatjam, střešní krytina Bond Metalic
Obr. 1 až 3: Střešní krytiny Satjam Grande, Rombo a Bond Metalic, foto zdroj Satjam

Od dob svého založení v roce 1995 se společnost Satjam řadí k nejvýznamnějším dodavatelům lehkých kovových střešních krytin na našem trhu. Konkurenční prostředí v této oblasti je obrovské nejen ze strany dalších českých výrobců, ale také evropských. Aby si společnost Satjam udržela své vysoké postavení na trhu, musí neustále přicházet s novými produkty a inovacemi. V posledních letech je ze strany společnosti Satjam kladen důraz na komplexnost celého sortimentu, inovace ve výrobních technologiích a materiálech a nechybí ani větší kontakt se zákazníky. Vše si nyní detailně rozebereme.

Nejširší sortiment plechových střešních krytin v ČR

Co se týče oblasti plechových střešních krytin, může se Satjam pyšnit tím, že svým zákazníkům nabízí nejširší sortiment plechových krytin v ČR. Ke stálicím v nabídce, jako jsou například krytiny Bond Metalic, Bond Exclusive, Rapid, Grande nebo Roof se připojily také novinky. Konkrétně se jedná o krytiny Arad a Rombo. Každý druh střešní krytiny je specifický a unikátní. Některé dokonce přináší nadstandardní vlastnosti, jako je například skryté kotvení u krytiny Arad.

Komplexnost sortimentu je důležitá

Satjam, skryté kotveníSatjam, skryté kotvení
Obr. 1 a 2: Skryté kotvení, foto zdroj Satjam

V posledních letech se společnost Satjam zaměřila nejen na rozšiřování nabídky plechových střešních krytin, ale na komplexnost celého sortimentu. V nabídce tedy nenajdete pouze střechy, ale i ostatní vybavení, které se střechami souvisí. Na jejich vývoji a výrobě Satjam velmi usilovně pracuje. Vybírat tedy můžete kompletní okapový systém Satjam Niagara, kvalitní střešní okna Aura a nadkrokevní izolaci Izopir. Navíc je neustále rozšiřována a inovována i nabídka střešních doplňků.

Inovovány jsou i produktové materiály

Satjam, okapový systém SatjamSatjam, okapový systém SatjamCesta za odolnějšími a kvalitnějšími výrobky vždy musí začínat u materiálu. Proto se Satjam snaží také o inovace v tomto odvětví. Do výroby zavedl i nové materiály ze slitiny hliníku – Alumat a Alumat Stucco. Ty se vyznačují maximální odolností, což potvrzuje i nadstandardní záruka po dobu 40-ti let.  U plechových střešních krytin je důležitou součásti povrchová úprava. Satjam nově na své krytiny využívá i povrchovou úpravu PURMAT®. Ta byla vyvinuta v laboratořích firmy Arcelor Mittal přímo na míru krytinám z jejich sortimentu. Krytiny opatřené touto povrchovou úpravou mají záruku 30 let.

Satjam se snaží také být svým zákazníkům stále blíže. K  pěti obchodním střediskům a pobočkám v Ostravě, Brně, Praze-Úvalech, Hradci Králové a Ústí nad Labem, přibyla ještě jedna. Jedná se o nově otevřenou pobočku v Českých Budějovicích.

Více informací o společnosti Satjam a jejich produktech viz www.satjam.cz

 



Štítky: Povrchová úprava, Lehká krytina
Rubriky článků