Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Denní osvětlení

Logo VELUX ke stažení

VELUX Česká republika, s.r.o.
Sokolova 1d

619 00 Brno​

email: prodejce@velux.com
web: www.velux.cz.

Dotační akce na nákup střešních oken VELUX vrcholí

14. 9. 2020

Více světla, čerstvého vzduchu a pohodlí za méně peněz, to je podstata podzimní akce na nákup střešních oken VELUX.
Pokud uvažujete o novém střešním okně nebo jen o výměně toho dosluhujícího, je nejvyšší čas se nezávazně zaregistrovat na stránkách www.vicesvetla.cz, kde najdete i kompletní podmínky akce a návod, jak při zakoupení střešních oken VELUX postupovat. Na samotný nákup pak budete mít čas až do konce října.

Velux INTEGRA - dálkově ovládané okno
Velux INTEGRA - dálkově ovládané okno

„Dotace je odstupňovaná, od tisícikoruny za nákup manuálně otvíraného okna VELUX, přes dva tisíce za dálkově ovládané okno
VELUX INTEGRA® až po sestavu smart okna s balíčkem VELUX ACTIVE a úsporou 2500 korun,“ vysvětluje Ivo Pavlík, produktový manažer společnosti VELUX. Celková uspořená částka pak samozřejmě bude násobkem počtu zakoupených oken.

Vyměňte své staré střešní okno za nové, dálkově řízené
Vyměňte své staré střešní okno za nové, dálkově řízené

Dotace můžete čerpat i v případě, že už střešní okno VELUX máte a nepotřebujete ho vyměnit za nové, pouze ho pro své větší pohodlí chcete proměnit v dálkově řízené. Pak můžete u oken nové generace vyráběných od roku 2013 počítat s dotací tisíc korun na koupi dodatečného motoru, ať už na elektrické nebo solární napájení. Dalších pět set korun dostanete zpátky za nákup inteligentního automatického ovládání střešních oken, světlíků a rolet VELUX ACTIVE,“ pokračuje Ivo Pavlík, produktový manažer společnosti VELUX.

Chytrý systém hlídá teplotu, vlhkost a obsah CO2 v interiéru Chytrý systém hlídá teplotu, vlhkost a obsah CO2 v interiéru


Chytrý systém VELUX ACTIVE with NETATMO je současným vrcholem komfortu.
Zdravé vnitřní prostředí – tedy optimální teplotu, vlhkost a obsah CO2 – v interiéru hlídají senzory. Na základě naměřených hodnot a on-line předpovědi počasí inteligentní systém sám rozhoduje, kdy je potřeba vyvětrat a kdy se okna naopak mají zavřít, protože se blíží bouřka.

www.vicesvetla.cz



Štítky: Denní osvětlení
Rubriky článků