Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Školení a odborné semináře

AZ Promo Vás zve na:

5. 12. 2012




seminář:
Moderní materiály a technologie pro výstavbu rodinných domů a obytných budov - NOVINKY 2013

seminář se uskuteční:
Kongresové centrum BVV, Výstaviště 1, Brno
dne 12.12.2012 v čase od 8:30 do 13:15 hod

Zaměřeno na:
CEMEX Czech Republic, s.r.o. - Moderní stavební materiály a technologie pro úspornou a spolehlivou realizaci. NOVINKY: Compacton - praktický přínos použití samozhutnitelných betonů. Elegohouse - základové a stropní konstrukce s integrovanou tepelnou izolací. GraniSol - unikátní možnost realizace dekorativních betonových ploch.
LASSELSBERGER,s.r.o. - Společnost LASSELSBERGER výrazně modernizuje objektový program RAKO OBJECT, kde byla vyřazena a doplněna většina barev a doplněny nové protiskluzné povrchy a velké formáty dlaždic. Společnost prezentuje nový systém 24 denních a nočních barev, konzultační Archicentra, inovovaný bazénový program RAKO POOL 2012 s 23 novými tvarovkami pro řešení bazénů Wiesbaden, Zürich, Finland a módní trendy bytové keramiky RAKO HOME.
INSOWOOL s.r.o. - Dřevovláknité desky HOFATEX - novodobý přírodní materiál nejen pro dřevostavby. Základní charakteristiky a použití v dřevostavbách a zateplování. Poznatky z praktických realizací : možnosti povrchových úprav - tenkovrstvé omítky, kotvení desek při dodatečném zateplování, střešní konstrukce s viditelnými krokvemi.
Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s. - Aplikace lehkého keramického kameniva (KERAMZIT) a novinky ve zdicím systému LIAPOR.
Europrofil spol. s r.o. - SEPARACE / DIFUZE nedílná součást balkonových konstrukcí, základní předpoklad energetického štítku. DYNAMIKA ZATEPLENÍ a její vliv na integrovaný stavební detail. NEWS 2013 pouze u AZ- PROMO.
BRAMAC střešní systémy spol. s r.o. - Nový model betonové střešní tašky „Montero". Inovace a rozšíření nabídky v systému nadkrokevní izolace BramacTherm
pro specifická řešení.

Více informací ZDE

Přihláška ZDE


Rubriky článků