Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Školení a odborné semináře

Seminář Eurocenter k dotacím na ENERGETICKÉ ÚSPORY

11. 4. 2018

Odstartovala již třetí vlna úspěšných seminářů o dotačních příležitostech z evropských i národních programů napříč několika rezorty. Všechny mají jednoho společného jmenovatele – úsporu energií a ochranu životního prostředí.

Nová zelená úsporám logo

Síť Eurocenter ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu, Státním fondem Životního prostředí ČR, Státním fondem rozvoje bydlení a Centrem pro regionální rozvoj srdečně zvou na již třetí sérii populárních seminářů ENERGETICKÉ ÚSPORY.

Účastníci získají komplexní informace, na jaká energeticky úsporná opatření lze čerpat dotace ve veřejných budovách, podnicích, rodinných i bytových domech.

Odborníci jednotlivých rezortů představí aktuální nabídku jak z fondů Evropské unie poskytovaných v rámci Operačního programu Životní prostředí, Integrovaného regionálního operačního programu a Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, tak dotační příležitosti z národních programů Nová zelená úsporám, Dešťovka, Úspory energie s rozumem, EFEKT a Panel 2013+.

Semináře jsou široce zaměřeny, zváni jsou jak všichni občané se zájmem o úsporné bydlení, tak podnikatelé, bytová družstva, obce či neziskové organizace.

Podrobnější informace o podporovaných oblastech jednotlivých programů naleznete v informačním letáku Ministerstva pro místní rozvoj.

VSTUP na semináře je ZDARMAregistrace nutná.

Termíny seminářů v regionech

PRAHA, 10. dubna, Evropský dům, Jungmannova 745/24, Praha 1
Registrace do 3. 4., více informací

 

JIHLAVA, 17. dubna, Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, Jihlava
Registrace do 10. 4., více informací



Rubriky článků