Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Školení a odborné semináře

Trvale udržitelná výstavba 2014

29. 4. 2014

NSC

Národní stavební centrum s.r.o. Vás srdečně zve na konferenci s mezinárodní účastí TRVALE UDRŽITELNÁ VÝSTAVBA 2014 pořádanou ve spolupráci s Fakultou stavební VUT Brno a Českou podnikatelskou radou pro udržitelný rozvoj.

Trvale udržitelná výstavba 2014

Cílem této konference je seznámit odbornou veřejnost s tématem udržitelnosti, jakým způsobem se řeší v jednotlivých oblastech stavebnictví a současně motivovat stavební firmy k řešení této problematiky. Součástí konference jsou také příspěvky konkrétních firem, které si tento pojem zařadily do své firemní strategie a přednesou zde své zkušenosti. V úvodní části konference zazní stanovisko k trvale udržitelné výstavbě od významných institucí působících ve stavebnictví.

Místo konání: Fakulta stavební Vysokého učení technického v Brně, přednáškový sál D182, přízemí, Veveří 331/95, 602 00 Brno
Datum: 10.6. 2014
Čas: 9:00 až 16:00 hodin

Určeno pro:
Vyšší a střední management stavebních firem, dodavatelé stavebních prací, státní správa, architekti, projektanti, stavbyvedoucí, stavební dozor, koordinátoři BOZP, manažeři kvality, projektoví manažeři, firemní právníci, studenti SŠ a VŠ technického zaměření a další zájemci.

Konferenci moderuje:
Ing. Vratislav Blaha, CSc. - předseda Asociace dodavatelů montovaných domů

Přihlášku a podrobný program naleznete ZDE

Rubriky článků