Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Krátké textové zprávy, Inzerce

Ruukki se představí na veletrhu Střechy Praha 2022

2. 3. 2022

Přední výrobce kvalitních ocelových střešních krytin společnost Ruukki se bude prezentovat na letošním ročníku veletrhu Střechy Praha. Aktuální nabídka Ruukki zahrnuje tradiční portfolio velkoformátových i maloformátových krytin, ale i několik nedávných novinek včetně jedinečného skrytého okapového systému Siba Modern. Kromě toho si mohou návštěvníci prohlédnout neustále aktualizovanou nabídku bezpečnostních střešních prvků.
Ruukki vítá skutečnost, že po loňském okolnostmi vynuceném online pojetí veletrhu se letos setká s příznivci kvalitních střešních krytin osobně. Tradiční veletrh se uskuteční tentokrát po roční odmlce opět v areálu PVA Expo Praha Letňany ve dnech 3. - 5. března 2022.
 
Společnost Ruukki se chystá na své oblíbené setkání se zákazníky v místě, kde výhledy návštěvníků nemíří ze střech dolů, ale opačným směrem.

“Někdy se říká, že nejlepší střecha je ta, o které ani nevíte. Střechy však mají být nejen funkční, ale taky krásné. Těšíme se, že na letošním ročníku veletrhu budeme moci návštěvníků předat další inspiraci k jejich vlastním krásným i funkčním projektům.” vysvětluje Jan Hála z divize střešních krytin společnosti Ruukki.

Ukázka realizace střechy s krytinou Ruukki
Ukázka realizace střechy s krytinou Ruukki
 
Ruukki představí nové netradiční realizace, designově jedinečný skrytý okapový systém Siba Modern, nebo také novinku Ruukki Classic Design, která pokračuje v nadčasovém trendu zavedených krytin Classic s patentovaným zámkem a stojatou drážkou.

Kromě toho zde na návštěvníky veletrhu čeká možnost prohlédnout si na jednom místě ukázky ze stávajícího produktového portfolia Ruukki a to jak velkoformátové: Adamante, Monterrey, Monterrey Grand tak i maloformátové: Frigge, Hygge, Finnera.

O tom, co Ruukki dělá pro bezpečnost na střeše i pod střechou, nejlépe vypovídá neustále inovovaná nabídka bezpečnostních prvků pro střechy, jakými jsou žebříky, sněhové zábrany nebo držáky na fotovoltaické panely.

Každý, kdo se o střechy zajímá, dostane příležitost konzultovat své dotazy a postřehy na místě se specialisty Ruukki, kteří se vyznačují vášní pro všechno, co s kvalitními střešními krytinami souvisí.

Ruukki se na vás těší v hale číslo tři u stánku 304.
 
 
Logo Ruukki


Rubriky článků