Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Cembrit - Speciální nabídka pro chovatele koní

31. 10. 2013

Přicházíme se SPECIÁLNÍ NABÍDKOU PRO CHOVATELE KONÍ! V případě, že máte zájem zastřešit novou stáj nebo jízdárnu, případně vyměnit střešní krytinu na stávajícím zařízení pro koně, KONTAKTUJTE NAŠE OBCHODNÍ ZÁSTUPCE! Jsou připraveni nabídnout všem chovatelům a majitelům stájí VÝRAZNÉ SLEVY na nákup střešní krytiny pro takový projekt.

Řešením je zajistit ve stáji důkladné větrání, tedy dostatečnou výměnu znečištěného stájového vzduchu za vhodnější venkovní. Díky tomu se může výrazně snížit koncentrace prachu a organických částic, udrží se vlhkost a teplota vzduchu na optimální nebo aspoň přijatelné hodnotě a tím se výrazně zvýší celková hygiena stáje i pohoda koní v ní žijících. Kromě vhodně uspořádaných a dostatečně velkých větracích otvorů má význam zvolit i takové stavební materiály, které tento proces podpoří.

Cembrit, speciální nabídka na zastřešení stájí a jízdáren

Jednou z možností je využití speciální střešní krytiny, vláknocementové vlnité krytiny Cembrit. Díky svému složení – cementu, organickým vláknům a křemičitým přísadám – je tato krytina nejen velmi pevná, nehořlavá, UV stabilní a výrazně snižující hlučnost, například kapek deště, ale především paropropustná. Díky této vlastnosti se na její rubové straně nesráží vodní páry a nezhoršují stájové klima. Společně s dobře navrženým větracím systémem a rozdělením prostoru tak použití střešní krytiny Cembrit přispívá k vybudování stáje, která svým kryptomikroklimatem bude co nejbližší přirozeným, tedy venkovním, životním podmínkám.

Vlnitá střešní krytina Cembrit

Vlnitá krytina je oblíbeným materiálem pro zastřešení velkých ploch zemědělských staveb.
Pro své vlastnosti nachází uplatnění při jejich rekonstrukcích i při výstavbě nových moderních
stájí. Vláknocementová krytina díky svému léty prověřenému složení stabilizuje vnitřní
vlhkost i teplotu a výborně odolává povětrnostním podmínkám. Cement, jako základní materiál, dává krytině tvar, organická vlákna a křemičité přísady ji pak dodávají vysokou pevnost. Nejčastěji se v zemědělství používá v přírodním šedém provedení, které zaručuje její dokonalou prodyšnost, ale i v barevném podání podle přání investora.

Benefity:

• Nehořlavost
• Paropropustnost - To znamená, že v případě vyšší vlhkosti nedochází ke srážení vody na rubové straně vlnovky a k jejímu skapávání.
• UV stabilita - Základní vlastnosti a životnost vlnité krytiny nejsou ovlivňované slunečním zářením. Nedochází k její degradaci tak jako u výrobků s plastických hmot. Ani tepelné zatížení materiálu neovlivňuje jeho životnost.
• Vysoká nosnost
• Nízká hlučnost - Při dešti dokáže vláknocement narozdíl od plechových krytin omezit přenos hluku do vnitřního prostředí.
• Rychlá montáž

Všechny uvedené vlastnosti se nevztahují jen k vlnité střešní krtině, ale platí samozřejmě i pro vláknocementové šablony, které jsou vhodné například pro rekonstrukce venkovských stavení.

Produkty Cembrit v našem katalogu naleznete pod tímto odkazem - VLÁKNOCEMENTOVÉ ŠABLONY CEMBRIT



Rubriky článků