Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Mediterran - Taška Rundo EVO, novinka letošního podzimu

29. 10. 2013

Střešní krytiny Mediterran

Pokud právě přemýšlíte, kterou střešní krytinu nebo střešní tašku použít na Vaši střechu, jste na správném místě. Vítejte na stránkách výhradního dodavatele střešního systému Mediterran. Několik generací kultury práce ve společnosti s dlouholetou tradicí ve spojení s moderní technologií výroby vytváří dokonalou harmonii tradice a inovace.
Nabízíme vám pět základních typů střešní krytiny Mediterran. Jsou jimi střešní krytina Vlčanka, Coppo, Danubia (EVO), Rundo (EVO) a Zenit. Kvalita střešní krytiny splňuje technické normy STN EN 490.

Na naše výrobky poskytujeme třicetiletou záruku na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost.

NOVINKA

 

Mediterran, taška Rundo EVONovinkou letošního podzimu se stala naše dobře známá taška se špičkovou povrchovou úpravou a barvou, kterou máme běžně v nabídce - ovšem v této kombinaci prozatím nepoužitou... Jedná se o tašku Rundo s povrchovou úpravou EVO v barvě carbon. Toto netradiční spojení tvoří velmi zajímavý prvek pro originální střechu. Oblé tvary tašky Rundo a ostrá, vysoce lesklá černá barva skvěle kontrastují. Střechy pokryté touto taškou jsou výraznou částí každé stavby.

Katalog střešních krytin Mediterran naleznete pod odkazem - BETONOVÁ TAŠKA MEDITERRAN



Rubriky článků