Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Betonpres - Soutěž o krytinu za 150 tisíc

24. 10. 2013

Soutěž o střešní krytinu za 150 000,- Kč

Betonpres, soutěž o střešní krytinu za 150 tisíc korunPodzimní soutěž webu rádia Kiss Jižní Čechy o střešní krytinu ! Od začátku září do konce října posílejte své obrázky parcel, rozestavených domů nebo Vašich starých obydlí před rekonstrukcí. Nasbírejte co nejvíce hlasů k Vašim fotkám na webu rádia Kiss Jižní Čechy a vyhrajte nový klobouk na Váš dům za 150 000,- Kč od firmy BETONPRES!

Stačí poslat foto Vašeho domu či parcely a údaje o Vás na e-mail novastrecha@kissjc.cz a pak už jen sbírat na webu rádia Kiss Jižní Čechy co nejvíce hlasů. Na konci soutěže vylosujeme za dozoru notáře z deseti nejúspěšnějších účastníků jednoho šťastlivce, který od nás získá poukaz v hodnotě 150 000,- k nákupu kompletního střešního systému BETONPRES.

Více najdete zde nebo na http://www.kissjiznicechy.cz.

Nyní probíhí slevová akce 40% sleva na všechny odstíny ve všech typech povrchových úprav.

BETONPRES vyrábí a dodává na trh betonovou střešní krytinu vysoké kvality se zárukou 30 let. Kvalita výrobku je dosažena používáním vysoce kvalitních ryze přirodních surovin a stálou kontrolou ve všech fázích celého výrobního procesu. Použití přírodních surovin zaručuje naprostou ekologickou nezávadnost.

Katalog střešní krytiny Betonpres naleznete pod tímto odkazem - BETONOVÁ TAŠKY BETONPRES



Rubriky článků