Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Satjam - akční zvýhodnění, výrobek zdarma

1. 9. 2013

Společnost satjam informuje své zákazníky o akčním zvýhodnění „Výrobek ke střeše Satjam Zdarma“

Kvalitní výrobci nabízí vždy ještě něco navíc

Opravdu stabilní výrobci plechových střešních krytin mají pro své zákazníky vždy připraveno ještě něco navíc. Společnost SATJAM, s.r.o. je toho dokonalým příkladem. Nejenže na vybrané druhy střešních krytin poskytuje nadstandardní záruky až po dobu 40-ti let, ale stále připravuje nové a opravdu výhodné akce. Při nejnovější akci společnosti SATJAM, s.r.o. si ke střešní krytině můžete zdarma vybrat jeden ze tří produktů. Na výběr je kvalitní střešní okno Aura, difúzní folie Satjamfol 135 nebo žlaby SATJAM Niagara. Ani jeden z těchto tří produktů rozhodně není zanedbatelnou položkou a dokáže ušetřit i několik tisíc. Záleží pouze na vás, který z doplňků vám bude nejvíce vyhovovat.

Akce se vztahuje na střešní krytiny SATJAM Roof, SATJAM Grande, SATJAM Rapid,  SATJAM Bond a SATJAM Arad Premium. Akce je časově omezena a více informací se můžete dozvědět na www.satjam.cz.
Satjam, akční nabídka

 Podmínky akce výrobek zdarma:

- Výhoda výběru jednoho výrobku zdarma platí při minimálním odběru 100m2 střešní krytiny Satjam Roof, Grande, Rapid, Bond Metalic, Bond Exclusive nebo Arad Premium

- Takto akce se týká všech nabízených barev a povrchů střešních krytin včetně krytin s akční cenou

- Výrobek zdarma je podmíněn odběrem střešního příslušenství dle tabulky v odpovídajícím množství ke krytině

- Akce platí na objednávky přijaté v období od 19.8. do 31.10.2013 nebo do vyprodání zásob

- Výrobek zdarma musí být požadován před potvrzením objednávky ze strany zákazníka - nelze požadovat dodatečně! Požadavek na výrobek zdarma nelze uplatnit u objednávek s objektovou slevou


Žádeje vypracování cenové nabídky a kladečského plánu ZDARMA. Více informací u obchodních zástupců nebo na obchodních střediscích SATJAM.

Na závěr bychom Vás rádi upozornili na nový informační zpravodaj Satjam Dnes 2013, který si můžete přečíst na tomto odkazu tps://cs.publero.com/reader/24633 nebo si jej můžete stáhnou vpravo nahoře.

Produkty společnosti Satjam naleznete ZDE



Rubriky článků