Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Protipovodňová ochrana Prefa

23. 6. 2013

Silné srážky způsobily záplavy a sesuvy půdy v mnoha částech České republiky.

Prefa, Protipovodňová ochranaI když hladina vody pomalu klesá a rozvodněné řeky se vracejí do svých původních koryt, i nadále po záplavě zůstává mnoho práce. Pokud se podaří vodu ze zaplavených sklepů, garáži nebo bytů odčerpat, majitelé domů obvykle řeší další problém: bahno musí být uklizeno dřív, než je suché a tvrdé. Protože pak pračku, mrazák a jiné věci není možné zachránit.

Protipovodňová opatření, jako je například výstavba přehrad ze strany veřejnosti, ale i soukromých ochranných opatření, představují rozumnou investici do budoucnosti.

PREFA ze své vlastní zkušenosti zná obrovskou sílu povodní a její škody. To byl i hlavní podnět společně se sesterskou firmou NEUMAN Aluminium vyvinout mobilní protipovodňové systémy z hliníku.

Lehké a zároveň velmi robustní hliníkové profily chrání dveře, okna a všechny plochy před invazí vlny. Jednoduchá montáž, rychlá ochrana. Povodeň je vždy přírodní událost a nelze jí zabránit. Moderní systémy protipovodňové ochrany však mohou zabránit tomu, aby se z takové přírodní události stala katastrofa! A kdo je připraven, může zamezit škodám na vlastním majetku. Optimální ochrana mobilním PROTIPOVODŇOVÝM SYSTÉMEM PREFA pro extrémní počasí! Speciální profily z hliníku jsou nejvhodnější pro efektivní utěsnění oken, dveří či vrat, nebo jako ochrana pobřežní krajiny či přilehlých oblastí. Více informací o protipovodňové ochraně PREFA naleznete zde!

Všem lidem v postižených oblastech a pomocným silám přejeme vše nejlepší a hodně vytrvalosti!



Rubriky článků