Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Systém Rheinzink - CLIPFIX: Nová éra spolehlivého upevnění

12. 6. 2013

Rheinzink představuje první profesionální utahovák pro efektivní montáž příponek

Rheinzink, systém ClipfixNové řešení – nová technologie
RHEINZINK se dlouhodobě věnuje problematice systému stojaté drážky a již mnoho let zkoumá možnosti optimalizace jejího přesně definovaného a spolehlivého upevnění. Výsledkem je technologie, která znamená začátek nové éry. Jde o řešení, používající několik dobře promyšlených a navzájem sladěných komponentů od jednoho výrobce.

Rheinzink, systém ClipfixInovované příponky z nerezu
RHEINZINK- pevné a posuvné příponky z nerezové oceli byly ve vývojové fázi podrobeny rozsáhlé simulaci sání větru a teplotní roztažnosti materiálu odpovídající období 20 let. Výsledek zkoušek na sání větru umožnil zvětšit vzdálenosti mezi příponkami a tím snížit náročnost montáže.

Šrouby s ochranou proti korozi a nerezové šrouby
Nové, testované CLIPFIX- šrouby balené v kartonu nebo v zásobníku na pásku snesou větší zatížení, než dosud používané hřebíky. Tak je zajištěno výrazně spolehlivější upevnění. Šrouby jsou určeny pro běžné spodní konstrukce ze dřeva a dřevotřískových desek.
Pevné a posuvné příponky se dodávají ve dvou výškách pro pokládku bez strukturní dělicí vrstvy a se strukturní dělicí vrstvou. Výška příponky je optimálně sladěna s dělicími vrstvami RHEINZINK-VAPOZINC a AIR-Z, což znamená další plus pro systémové komponenty od jednoho výrobce.

Rheinzink, systém ClipfixRuční utahovák RHEINZINK– CLIPFIX
Jde o nářadí „Made in Germany“, nově vyvinuté ve spolupráci s renomovaným výrobcem FEIN. Speciální nástavec umožňuje zapustit šrouby přesně a v jedné rovině s příponkou do připravených upevňovacích otvorů. Tím se zabrání překroucení, případně zdeformování příponky.
Firma FEIN je známá svými takřka nezničitelnými elektropřístroji a v oblasti lithium - iontové akutechnologie platí za lídra trhu. Tato technologie představuje extrémní koncentraci energie bez negativního paměťového efektu, což se pozitivně projeví při montáži za chladných dnů. Díky tomu, že se nepoužívá hadicový rozvod běžných hřebíkovaček, postupuje celá montáž pohodlněji a rychleji.Utahovák CLIPFIX nabízíme v období 1.6.-31.7.2013 za zaváděcí cenu 16.900,00 Kč bez DPH. Za sníženou cenu v tomto období nabízíme také nerezové příponky. Využijte příležitost zrychlit a zároveň zkvalitnit svoji práci!

Maximální jistota, snížené riziko
Promyšlený systém spolehlivého upevnění vyniká odolností vůči zátěži a nízkými nároky na montáž. Při použití všech systémových komponentů – příponek, šroubů, RHEINZINK- stojaté drážky a pokud je třeba, také strukturní dělicí vrstvy VAPOZINC, příp. AIR-Z, poskytujeme desetiletou systémovou záruku. To Vám dává potřebnou jistotu nejen z hlediska každodenní praxe, ale také z hlediska právního. Díky systémové záruce RHEINZINK pro Vás slovo záruka nebude strašákem.

Utahovák CLIPFIX i nerezové příponky nabízíme v období 1.6.-31.7.2013 za zaváděcí ceny. Přijďte a využijte příležitost zrychlit a zároveň zkvalitnit svoji práci!

Další informace o systému Clipfix a přehled předváděcích akcí najdete ZDE



Rubriky článků