Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Limitovaná nabídka střešních tašek od Tondachu

30. 5. 2013

Využijte jedinečnou nabídku TONDACH – sleva více jak 50%

Tondach, limitovaná akce na posuvné taškyTato jedinečná limitovaná nabídka se týká posuvné střešní tašky SAMBA 11 v engobovaném provedení. U všech našich obchodních partnerů získáte tuto skvělou pálenou střešní tašku s mimořádnou slevou více jak 50% jen za 169,- Kč/m² bez DPH.

Nyní můžete nakoupit střechu pouze za 25.000,- Kč *

(* cena stanovena pro uvažovanou běžnou střechu o ploše 148 m²).

Dopřejte si i Vy všechny výhody pálené tašky od největšího výrobce pálených tašek v České republiceAkce je limitována celkovým počtem 1000 střech. Podívejte se jak skvěle může s touto taškou vypadat i Vaše střecha, nebo si projděte nejbližší realizace ve Vašem okolí. Akční cenu můžete uplatnit u všech našich obchodních patrnerů, které najdete v našem seznamu prodejců (http://prodejci.tondach.cz)

Aktuální počet zbývajících střech v akci je 253. Neváhejte, aktuálním vzrůstajícím tempem bude akce platná již jen několik dní.

Sleva Vám bude poskytnuta u všech obchodních partnerů společnosti TONDACH ČR s.r.o. Slevy se nesčítají s žádnou další akční nebo objektovou slevou a platí při dodržení sjednaných platebních podmínek a do vyprodání zásob.

 



Rubriky článků