Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Střešní krytina SATJAM Arad Premium

7. 3. 2013

Střešní krytina SATJAM Arad Premium
Nejnovější typ plechové střešní krytiny v nabídce firmy SATJAM. Nová moderní maloformátová krytina vyráběná z vysoce jakostního ocelového plechu výhradně s povrchovou úpravou PURMAT® patřící do povrchové třídy EXTRA. Tato vysoce odolná povrchová úprava zajišťuje nadstandardní parametry odolnosti proti povětrnostním vlivům, stálobarevnosti a odolnosti proti mechanickému poškození.



1. Tvar krytiny

Intenzivní práce nad konečným vzhledem krytiny přinesla ovoce v podobě zcela nového, originálního designu, který dokonale prezentuje vaši střechu. Prolis pod ostrým úhlem upravuje nejen estetiku krytiny, ale zvyšuje její tuhost.

2. Kotvení krytiny
Zcela nový systém bez viditelných kotevních prvků ovlivňuje estetiku, ale i funkčnost. Krytina není v ploše nikde perforována, což má příznivý vliv na životnost. Kotevní otvory jsou v krytině připraveny již při výrobě, což zjednodušuje práci pokrývačů, ale zároveň eliminuje možnost vzniku chyb při montáži. Založení krytiny na přesně tvarované startovací liště zajišťuje přesné osazení a dokonalé uchycení první řady krytiny u okapové hrany. Montážní návod na stažení zde.

3. Formát krytiny
Jedno a dvou modulové šablony jsou zárukou snadné manipulace, nízké odpadovosti při montáži a nízkých nákladů na přepravu. Dokonalé balení výrobků zajišťuje snížení rizika poškození během transportu a manipulace na stavbě.

4. Povrchové úpravy a barvy
Krytina je dodávána výhradně v povrchové úpravě PURMAT®, v barevných odstínech červená, hnědá, černá, cihlová a šedá. Více informací zde.



Rubriky článků