Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Lindab montážní školení 2013

13. 2. 2013

Vážení příznivci materiálů Lindab. Dovolte nám pozvat Vás na tradiční montážní školení, konané v zimním období.

Zveme Vás k účasti na tradičním školení znalosti materiálů Lindab a jejich správné montáže. Školení probíhá již 11 rokem a opět Vám přineseme novinky a nejnovější poznatky z používání našich výrobků. Dozvíte se, jak se montují plechové střechy, okapový systém, nebo bezpečnostní prvky střech. Školení je zaměřeno také na výklad principů fungování střech a rizik spojenými s možnými poruchami střech. V letošním ročníku je zařazena také krytina Click, která byla na trh uvedena v uplynulém roce. Program školení zahrnuje teoretickou část zaměřenou na technologii montáže, seznámení s jednotlivými produkty a novinkami pro rok 2013 a část praktickou, s ukázkou montáže střešních krytin.

Zveme proto nejen nové zájemce o práci s našimi materiály, nebo zaměstnance již spolupracujících firem, kteří se nemohli v minulých letech školení zúčastnit, ale také ty, kteří již školení absolvovali a mají zájem obnovit již dříve získané znalosti v tomto oboru.
Školení 2012 bude probíhat jako jednodenní v níže uvedených termínech a koná se v areálu společnosti Lindab v Praze Ruzyni. Začátek školení je stanoven na 9.00 hodin a ukončení přibližně ve 14.00 hodin. Školení je zdarma a obsahuje občerstvění + oběd. V závěru obdrží každý účastník osvědčení o absolvování proškolení. Toto osvědčení lze získat pouze absolvováním školení o min. délce 4h.

Pozvánka na školení.

Přihláška na školení



Rubriky článků