Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Coleman univerzita 2013

4. 12. 2012

Kurzy Coleman univerzity 2013 tvoří logicky ucelený vzdělávací program na jehož konci je absolvent-řemeslník schopen samostatně a kvalitně pracovat na 90% střech. Současně je každý z kurzů v dané oblasti uzavřeným celkem a lze jej absolvovat i samostatně podle Vašich potřeb.

Klempířem za 5 dnů. ANO!
5-ti denní montážní kurz, během kterého se naučíte 6 základních klempířských prvků střech. Školení pro klempíře, kde je tmel zapovězené slovo. Klempířské školení, na jehož konci je pracovník, který zvládne samostatně pracovat coby klempíř na 90% střech.

Není pokrývač jako POKRÝVAČ
5-ti denní montážní kurz, který Vás naučí řešit montáž základních prvků každé šikmé střechy a snížit chybovost. Pokrývačské školení, kde se naučíte dělat detaily správně. Žádné jednodenní školení pro pokrývače vsedě, ale Vy budete těmi, kdo detaily na modelech střech provedou.

Staň se jedničkou ve foliových hydroizolacích
3 denní montážní kurz, který zahrnuje všechny potřebné dovednosti pro montáž PVC a TPO fólií, včetně všech základních detailů střech. Hydroizolatérské školení, po jehož absolvování zvládnete všechny typické detaily při realizacích střech z hydroizolačních mPVC a TPO fólií.

Staň se jedničkou v asfaltových hydroizolacích
2 denní montážní kurz, který zahrnuje všechny potřebné dovednosti pro montáž asfaltových hydroizolačních systémů, včetně všech základních detailů střech. Školení pro izolatéry, kde budete školení nejen na pokládku dvou a jednovrstvých systémů, ale budete školeni i na detaily opracování rohů, koutů, vpustí ...

Střechy od A do Z aneb vše co jste chtěli vědět o střechách a báli jste se na to zeptat

Stavba to je hračka

Profesionál na stavbě

Čtyři mouchy jednou ranou

Kompletní popis a nabídku kurzů najdete zde



Rubriky článků