Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Satjam - Novinky a slevové akce v roce 2024

8. 1. 2024

Přinášíme vám přehled aktuálních akcí a novinek, které SATJAM chystá do nového roku 2024. Kromě aktualizace ceníkových cen SATJAM představuje novinky v sortimentu, mění povrchové úpravy a zve na každoroční školení.

Nové vydání magazínu DACHMAN

Jako již tradičně pro Vás SATJAM připravil nové vydání informačního magazínu DACHMAN, ve kterém se dočtete o novinkách a zajímavostech ze společnosti SATJAM. Prosím věnujte tomuto magazínu dostatečnou pozornost, protože v něm naleznete informace o všech novinkách a změnách. Magazín DACHMAN je dostupný na webových stránkách zde. Tištěný magazín bude v tomto týdnu rozeslán poštou na adresy všech obchodních partnerů.

Nový ceník a slevové akce

S platností od 1. ledna 2024 byl aktualizován ceník, aktualizovaný ceník je dostupný na webových stránkách SATJAM zde. Aktualizované jsou také katalogy Lehká střecha, Příslušenství a PROFI.

Ve stávající akční nabídce byla ceníkově zlevněna SATJAM Rapid Trend v šíři 510 mm, kterou nyní nakoupíte v povrchové úpravě PE25 ve vybraných barvách v ceníkové ceně 359 Kč/m2. Stále máte také možnost využít mimořádné akce s platností do vyprodání zásob - Švédská zima (již bez vyprodané barvy antracitová RR2H3) a Akce průmysl.

Veškeré podrobnosti k akčním cenám naleznete na webových stránkách SATJAM zde.




Rubriky článků